2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Kos éves horoszkóp 2023

Az új esztendő igazán jelentőségteljes lesz a számodra,sok területen számíthatsz változásra. Fókuszálj mindig az adott feladatra, ne szaladj túlságosan előre, hagyj mindenre időt és energiát. Ha van párkapcsolatod, akkor fontos, hogy adj elég mozgásteret a másiknak, különben a párod függetlenségvágya okozhat feszültséget. Szerencsére a gondok elsimulnak, és a köztetek lévő kötelék erősebb lesz, mint valaha. Ha szingli vagy, egy olyan társat sodor az utadba a sors, aki tökéletesen passzol hozzád mindenben. Kérdés, hogy az ego-harcokkal mit tudtok kezdeni…  A karrier szempontjából  2023 életed legsikeresebb éve lesz! Május 16-án Jupiter belép a Bikába és bőséges bevételt hoz neked 2024 május végéig. A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget szimbolizál. Természetesen ezért neked is tenned kell ahhoz, de az égiektől megkapod a legnagyobb támogatást!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma hajlamos lehet, minden szinten, csapatban gondolkodni. Jó kedve szinte kívánja, hogy szervezzen valamilyen közösségi programot, vagy megmérettetést, amin mindenki biztosan, nagyon jól érezhetné magát. Valósítsa meg ötletét, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika éves horoszkóp 2023

Bár az év eleje még tartogat számodra kihívásokat, amikor a Jupiter május közepén belép a jegyedbe, szinte egy csapásra megoldódnak gondjaid. Ez a szerelemre is igaz: a szingli Bika 2023 januárjában olyan embereket vonz be, akikkel azonnal meglesz az összhang, de már februárban kiderülhet, hogy mégse olyan ideális az összkép. A sors azonban rövidesen kárpótol, és nyárra biztosan elhozza a nagy szerelmet! Ha már régóta párkapcsolatban élsz, akkor év elején egy fontos kérdésben nem tutdok dűlőre jutni, márciusra azonban rátaláltok a “közös nevezőre”, és helyreáll a teljes harmónia. A munkában az év elején mintha minden befagyna: nem tudsz továbblépni, nem kapsz esélyt, hogy megmutasd, mire vagy képes. Semmiképp se türelmetlenkedj! Sőt örülj neki, mert a jelenlegi szinten van még mit tanulnod. Ez egy „vihar előtti csend” jó értelemben, ugyanis márciustól új dimenziók nyílnak meg előtted. Májusban Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába, és elindul egy szerencsés 12 hónapos ciklus!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Meglehet, hogy ma jócskán megcsúszik az idõvel, ami azt eredményezheti, hogy sehogy sem sikerülhet befejezni, amit eltervezett, legalább is, segítség nélkül biztos nem. Kérje egy olyas valaki támogatását, akivel amúgy is jól szokta érezni magát és kösse össze a kellemest a hasznossal.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek éves horoszkóp 2023

Nagyszerű év vár rád, ami egy fontos felismerést hoz: az új esztendőben meg kell tapasztalnod, hogy nem mindent kontrollálhatsz, nem mindent irányíthatsz. Minél hamarabb felismered ezt, annál jobb. Ha engedsz, nem veszíthetsz, hanem nyersz, vagyis a saját érdekedben engedd, hogy a sors világítsa meg az utat előtted! Meglátod, egészen egyértelmű jeleket fogsz kapni. Így lesz nagyszerű az új éved. A szingli Ikrek az első negyedévben igencsak lendületes a jegyében járó Mars hatására, de kevés olyan jelentkező akad, aki bírja a tempót… A nagy szerelemre valószínűleg őszig várni kell, de megéri türelmesnek lenni, mert ekkor egy olyan személy lép be az életedbe, akire mindig is vártál. A párkapcsolatban élő Ikrekkel sem könnyű március 24-ig: ekkor azonban a Mars jegyet vált, és a társad fellélegezhet, “visszakapja” a régi kedves párját… A munkában 2023 meghozza azt az áttörést, amiért évek óta dolgozol. Március 7-én a Szaturnusz jegyváltása azt jelzi, hogy a következő években nem maradsz munka nélkül. Sőt, komolyabb pozíció vár rád több felelősséggel. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura nem csak azt jelenti, hogy eljött ennek az ideje, hanem azt is, hogy még fegyelmezettebben kell beosztanod az idődet.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Ma akár többször is megzavarhatják abban, hogy kellõ idõn belül végezzen azzal, amit mára betervezett, amitõl kicsit melankolikus hangulatba kerülhet. Ha kicsit besokall ma, keresse meg egy jó barátját és menjenek el kikapcsolódni egy kicsit. Mindenkinek kell néha egy kis pihenés! Mulassanak jól, kedves Ikrek!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák éves horoszkóp 2023

2023-ban olyan dimenziók nyílnak meg előtted, amelyeket eddig nem ismertél. Szintet léphetsz, ha képzed magad. A párkapcsolatodban gondot okozhat, hogy a párod külföldre akar menni, utazást, munkát, tanulást tervez. Ettől te megijedhetsz, mert nem látod sem aktuálisnak, sem kivitelezhetőnek. Meg kell vizsgálnod, hogy tudsz-e közös jövőt tervezni vele. A döntés a te kezedben van. Fontos, hogy ne a félelem legyen a motivációd ebben, és más témában sem! Ha szingli vagy, akkor régi tervedet váltod valóra egy külföldi utazással. Ez egy sors fordító élmény lesz. Az út során megismerkedhetsz valakivel, akit neked szánt a sors. 2023 május közepéig annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, nem bírod tovább. Könnyen lerobbanhatsz, amit jelnek fogsz fel. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked, ha változtatni akarsz. Az év második felében valóra válthatod a terveid.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-09)

Gyakran nem szerencsés keverni a barátságot a pénzügyekkel, ma mégis ez a helyzet állhat fenn, ugyanis valaki most anyagi segítségért fordulhat önhöz. Akár tud adni neki, akár nem, ne csak a pénzre koncentrálódjon támogatása, hanem a hosszútávú, stratégiai megoldások irányába is.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: