Oroszlán éves horoszkóp 2023

2023 pezsgő év lesz számodra. Életed több területén is számíthatsz újdonságokra. Mindez igazolja, hogy jó úton jársz, akkor is, ha elsőre nem minden fog tetszeni. Őszre rájössz, hogy ez minőségi változás. Csupán kellő bátorságra és vállalkozó szellemre van szükséged, hogy a kínálkozó lehetőségeket meg tudd ragadni! Ha párkapcsolatban élsz, 2023-ban hatalmas változást jeleznek a bolygók. Március 23-án a Plútó jegyváltása, majd május 10-én a Mars Oroszlánba lépése nem kímél titeket. A mélypont május 21-én lesz. Előtte és utána egy héttel vigyáznotok kell a törékeny harmóniára. Nem tragédia, ha nem gondolkodtok egyformán, de mindig törekedjetek az álláspontok közelítésére! Ősztől egyre békésebb hónapok jönnek, és az évet harmóniában zárjátok. A szingli Oroszlánt 2023-ban olyan emberrel hozza össze a sors, aki minden régebbi elképelését, elvárását felülírja. Nagy nevetéseket, nagy utazásokat ígérnek a bolygók, ha a májusi hónapot átvészelitek viták és szakítás nélkül.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz éves horoszkóp 2023

2023-ban a sors kezében leszel. Ez nem jelent rosszat. Inkább azt, hogy az elmúlt évek, évtizedek munkájának gyümölcsét kezdheted szüretelni. Amennyiben nem leszel elégedett az eredménnyel, még változtathatsz. Minél merészebben változtatsz, annál hamarabb fogod látni a sikert. Ha párkapcsolatban élsz, a Szaturnusz március 7-től, a Jupiter május 16-tól tartóssá és erőssé teszi a szövetségeteket. A többi rajtatok múlik: összeköltözés, esküvő, gyerekvállalás, bármi közös. Ha szingli vagy, március 7. után Szaturnusz, a nagy sors bolygója sorsszerű találkozást ígér. Ez az ember nem fog elsőre tetszeni, de idővel egyre közelebb engeded magadhoz. Május 16. után Jupiter ezt a kapcsolatot elmélyítheti, vagy egy másik embert hozhat eléd.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Szûz, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bika életébe nagyon szeretne visszatérni egy régi szerelme.

Mérleg éves horoszkóp 2023

A 2023-as év több területen új kihívások elé állíthat téged. A március és a május hónap különösen fordulatosnak látszik a bolygók szerint. Ha párkapcsolatban élsz, május 15-ig türelmesebbnek kell lenned a másikkal. A szerelmed túlzottal leterhelt, és iszonyatosan feszült lesz, baleset érheti vagy lebetegedhet. Május 16-tól elmúlik ez a nehéz időszak nála és a kapcsolatotokban. Közben bármikor megkérheti a kezedet, ha még nem tette meg, vagy komolyabbra fordulhat, szintet léphet a szövetségetek. Ha szingli vagy, 2023 elején több jelentkező is akad, aki veled akar találkozni. Ez a bőség zavara lesz. Tényleg zavarba ejtőnek is érzed a nagyszámú érdeklődést. A bolygók azt javasolják, egyelőre ne zárj ki senkit! Május 15-ig kiderül, kivel érdemes komolyabbra fűznöd a kapcsolatot. Idő kell hozzá, hogy kialakuljon a kölcsönös tisztelet, tolerancia, vonzalom, érzés. A március pedig a karriered szempontjából lesz fordulópont. Lezárul egy bizonytalan időszak, és elindul egy új, kiszámíthatóbb.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió éves horoszkóp 2023

2023-ban ambivalens hatások érhetnek. Lesznek olyan égi események, amelyek kifejezetten kedveznek neked, és lesznek olyanok, amelyektől megijedhetsz. Szerencsére az előbbi dominánsabbnak ígérkezik. Ha párkapcsolatban élsz, a kapcsolatotok szintet fog lépni 2023-ban. Akkor is, ha már együtt éltek, és akkor is, ha még nem. Akkor is, ha van már gyermeketek, és akkor is, ha még nincs. A Jupiter május 16-án jegyet vált, és elindít egy áldott időszakot, ami 2024 júniusáig tart. Ha szingli vagy, 2023-ban találkozni fogsz álmaid szerelmével. Május 16-tól olyan embert hoz eléd a sors, aki méltó társad lesz. Ez egy tartós, komoly, legális, értékes kapcsolat lehet. 2023 májusának közepéig „üsd a vasat, amíg forró”! Fantasztikus lehetőségek jönnek veled szembe. Bátorságra lesz szükséged viszont, hogy élj is velük. Illetve nem lesz könnyű választanod, hogy melyikre mondj igent, mivel rengeteg új ajtó nyílik ki előtted. Hosszú évek munkája, tanulása, szorgalma érik be az új évben. Május közepétől év végéig abból fogsz jól keresni, amit addig bevállalsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: