Nyilas éves horoszkóp 2023

2023 előnyös folyamatokat indít el az életed több területén. Érdemes év közben többször emlékeztetned magadat arra, hogy ez az egész olyan, mint a biciklizés: amint abbahagyod a tekerést, leállsz! Tehát akkor is kell dolgoznod, ha elértél egy célt… Ha van párod, 2023 nagyszerű hangulatban indul nálatok. A nehéz körülmények ellenére mindketten bizakodóan vágtok bele az új évbe. Ez a lelkesedés márciusig tart, utána a párod elkezd aggodalmaskodni. Sok türelemre lesz szükséged. Ám a gondok elsimulnak, és a nyár már teljes harmóniában telik. Ha szingli vagy, 2023 első negyedévében optimistán nézel a jövőbe, és ennek megfelelően lelkesen veted bele a magad a párkeresésbe. Márciustól több lelombozott emberrel lesz dolgod. Nem érted, mi ez a tömeges pesszimizmus. Leállhatsz a párkereséssel. Ősztől feltöltődve, újult erővel veted bele magad a társkeresésbe. Ha lesz elég türelmed, év végére megtalálhatod az „emberedet”.  A munka területén óriási változásokra kell felkészülnöd. Május 16-án Jupiter jegyet vált, és jövő év júniusáig álmaid állását hozza eléd tálcán. Anyagilag is megéri váltani, de nem szabad semmit elsietned.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Minden csak hozzáállás kérdése, ahogy azt mondani szokás, kedves Nyilas! Ma feltétlenül alkalmazza ezt a szabályt univerzálisan, s mindenhez viszonyuljon úgy, hogy az tükrözze az ön által elvárt eredményt. Ha sikerül ezt megvalósítania, az így kialakult, természetes precedencia sorrend sokat adhat hozzá a majdani sikeréhez!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak éves horoszkóp 2023

2023-ban elébe mehetsz a változásoknak. Arra kell ügyelned, hogy életed jól prosperáló területeit ne bolygasd meg. Ha párkapcsolatban élsz, akkor igazán és végleg el kellene döntened, hogy mit akarsz. A párod addig lesz ingerlékeny és hisztis, amíg benned meg nem születik a teljes elköteleződés. Ha szingli vagy, akkor önmagadat is megleped 2023-ban! Lehet, hogy eddig elzárkóztál és/vagy elítéltél valamit, amit idén bevállalsz. Változtatsz a külsődön, az ismerkedés felületén, és valójában bármin, amit eddig megfelelőnek gondoltál. Nyárra visszatérsz önmagadhoz, de a nyitottságot megőrzöd, és így rád is talál a nagybetűs szerelem. A munkával kapcsolatosan eleinte megrekedve érezheted magad. Pedig inkább arról van szó, hogy neked 2023 nem a munkádban és az anyagi helyzetedben hoz újdonságot, hanem a hozzáállásodban. Plútó március végén kilép, majd június elején visszalép a Bakba. Ez önmagad átértékelését szimbolizálja. Nem kell megváltoznod, nem kell másképp csinálnod a dolgaidat. Egyszerűen engedd, hogy megérj!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő éves horoszkóp 2023

2023 eddig nem tapasztalt újítás lehetőségét mutatja neked. Plútó, a gyökeres változások bolygója március 23. és június 10. között jár majd a Vízöntőben. Ezt követően átértékelheted a tapasztalataidat. Ha párkapcsolatban élsz, utólag szerencsének fogod nevezni azt az eltérő hullámzást, ami 2023-ban jellemez benneteket. Hol te, hol a párod lesz mélyponton. Figyelnetek kell egymásra, és amikor a másik feladná, akkor kell gyengédnek és toleránsnak lennetek. Megerősödve kerültök ki ebből a hullámvölgyből! Ha szingli vagy, március 23. és június 10. között más módon fogod keresni a nagy őt. Ez megdöbbentően új élményeket hoz. Kicsit megijedhetsz és visszabújhatsz a csigaházadba június 11. után. Semmit és senkit ne erőltess magadra! Ebben az évben fokozottan ügyelj arra, hogy önmagadat add! Csakis ez hozhatja ela  szerelmet számodra – de ha így teszel, biztos a siker! 2023 elején el sem tudod képzelni, milyen nagyszerű lehetőségeket kapsz munka, karrier, egzisztencia terén ebben az évben. Márciustól egyre több jelet kapsz, ami az előrelépésedet „sürgeti”. Amennyiben mersz lépni, októbertől sokkal jobban fogsz keresni.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Bármennyire is úgy tûnjön ma, hogy sietnie kellene, mégse sürgessen semmit, kedves Vízöntõ, hanem várja i türelmesen, hogy a dolgok, szinte maguktól alakuljanak, Ez azért is jó, mert, ha így tesz, alkalma lehet majd megfigyelni olyan mechanizmusokat, melyek ismerete késõbb még elõnyt jelenthet!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak éves horoszkóp 2023

2023. március 7-én Szaturnusz 29 év után belép a Halakba. Ezzel elindul egy újabb két és fél éves új ciklus, amelynek hatására elcsendesedsz, megkomolyodsz és gyakran merengsz az élet nagy kérdésein. Ha párkapcsolatban élsz, álmosan és lassan indul az évetek. Majd Szaturnusz március 7-én belép a Halakba, és szinte azonnal megkomolyodsz. A párod furcsállhatja, hogy nem igényled a pörgést, nem kívánkozol zajos tömegbe. Nyugtasd meg, hogy nincs bajod vele! Összezördülhettek július végén, augusztusban vagy október elején, de az év végére elül a vihar, és ti továbbra is együtt, nagy szeretetben lesztek. ha szingli vagy, vége a komolytalankodásnak. A belső változások más kaliberű embereket vonzanak be az életedbe. Lelassulsz, és türelmesebb leszel. Egy lassan formálódó szerelem kezdődhet az életedben. A munkát illetően 2023-ban nem érdemes ugrálnod. Nem kell félned, mert folyamatosan segít valamelyik bolygó, de sok múlik a hozzáállásodon. A derűlátás rengeteget javít az esélyeiden. Eddig is így volt, de 2023-ban különösen.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Halak, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: