Ezeket a csillagjegyeket időnként csöppet sem érdeklik az előírások, a szabályok. A horoszkóp szerint inkább a maguk feje után mennek, saját szabályokat alkotnak az életükben. S valójában nem is teszik rosszul... Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek rosszul tűrik, amikor megmondják nekik, hogy mit és hogyan csináljanak az életükben. Nem szeretik a szabályokat, az elvárásokat alapvetően sem, ezért amikor csak tehetik, a maguk útját járják. S bár időnként megütik a bokájukat, a hibákból többnyire tanulnak. Beskatulyázni ugyanakkor nem lehet őket, azt teszik, amit a szívük diktál. Ők nem engedik korlátok közé szorítani magukat.

A Kos a saját szabályai szerint él

Hajlamos fejjel menni a falnak, és nem törődik a következményekkel. Úgy gondolja, ellenőrzése alatt tarthat mindent, ami neki fontos. Mindig azt teszi, amit helyesnek ítél meg. Keresi a kockázatokat, a kihívásokat, nem fél megszegni a szabályokat a céljai megvalósítása érdekében. Ugyanakkor senkitől sem várja el, hogy vele szemben minden előírást betartson. Függetlenséget, szabadságot vár el, de ezt a környezetének is megadja. Ő az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A mai napon, kedves Kos, meggyûlhet a baja a digitális világ egyik vívmányával. Lehet, hogy telefonja, vagy számítógépe egyszer csak úgy dönt, hogy nem szeretné tovább parancsait követni és leáll. Sajnos a probléma valószínûleg nem lesz könnyen orvosolható, de egy szakember segítségével megúszhatja az új eszköz vásárlást.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: