Ikrek

Te aztán mindig képben vagy az összes beauty-trenddel, ráadásul a ruhatárad is irigylésre méltó! Pontosan tudod az összes praktikát ahhoz, hogy behálózz egy pasit, akik képtelen ellenálni a nőcis kisugárzásodnak! Ha te valakit kiszemelsz, akkor tuti eléred, hogy a végén ő teperjen utánad! Érdemes lenne továbbképzéseket tartanod más csajoknak a trükkjeidről!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Nem a mai lesz a legjobb napja, olyannyira, hogy legszívesebben el is felejtené. Szinte minden megtörténhet ma, ami egy balszerencsés naphoz szükséges. Ha teheti, inkább ne is mozduljon ki otthonról, de ha mégis el kell mennie valahová, vigyázzon nagyon testi épségére. Inkább legyen koszos a kabátja, mint törött a lába.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mérleg

Az eleganciád, a kifinomultságod, és a kislányos bájod egyszerűen megőrjíti a srácokat, persze jó értelemben! Te vagy az a lány, aki mellett igazi, nagybetűs férfiként érzhetik magukat a pasik, ráadásul igazi Mérlegként elképesztő művelt is vagy, ami igazán sz.xi benyomást kelt az ellenkező nemben. Párválasztásnál soha nem kezdeményezel, de erre nincs is szükséged, hiszen a fiúk a lábaid előtt hevernek.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a saját érzelmeiken is nehezen igazodnak el

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: