A tavaszi napéjegyenlőség, ami a tavasz egyértelmű beköszöntét jelenti, amikor a nappal és az éjszaka egyforma hosszúságú, majd azt követően rövidebbek lesznek a nappalok és hosszabbak az éjszakák.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az tavaszi napéjegyenlőség egy energiaváltozás időpontja, ugyanis ekkor kerül sor a nyár folyamán elültetett vágyak, álmok megvalósításának a “learatására”, “betakarítására”. Ebben most 3 csillagjegy fog jeleskedni, akik hálásak és büszkék lehetnek mindarra, amit ez idáig megvalósítottak, elértek.

Vasárnapi Horoszkóp 2021-07-11

1. Mérleg

A Mérleg csillagjegyűek számára az tavaszi napéjegyenlőség csodás napokat fog eredményezni. Elégedettség, teljesség, lelki nyugalom fogja jellemezni az életüket, és számos sikerre, örömteli pillanatra is számíthatnak. A Nap a Mérleg jegyébe lép, így erősítve az említett jegy szülötteit arra, hogy legyenek büszkék a sikereikre, mert nagyon sokat fejlődtek az elmúlt hónapok során, ami az önbizalmuk emelkedését is eredményezi majd.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: