A Halak a saját világában él

Pontosabban egy párhuzamos valóságban, hiszen azt túlzás lenne állítani, hogy a való világról ne lennének fogalmai. A Halak nagyon sebezhető típus, ezért minden egyes nap újabb – gyakran megoldhatatlan – kihívás elé állítja őt, még azok a feladatok is, amik alapból gyerekjátéknak tűnnek. Időnként kifejezetten balfékként viselkedik, az olyan csillogó ajánlatoknak, mint a hogyan juss könnyedén óriási összeghez, képtelen ellenállni, hiszen ő az álmaiban él, az álmait szeretné megvalósítani.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Talán mostanában úgy érezheti, hogy nincs elég szabadideje, kedves Halak. Az elkövetkezendõ néhány napban lesz lehetõsége megtalálni annak a módját, hogyan is tudna magának több szabadságot adni, s több idõt tölteni az ön számára fontos dolgokkal.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Sosem elég körültekintő, túlzottan is jóhiszemű és bizalmas, ezért őt is nagyon könnyű csapdába csalni. Folyton lottózik, de épp így reménykedik a nyerőautomatákban, a rulettben, a piramisjátékokban, a nyerő akciókban is. Aztán persze inkább veszít, mintsem nyerne. Pontosabban, tapasztalatot nagyon sokat gyűjt, csak képtelen tanulni belőlük. Hosszú időre lesz még szüksége míg rájön, mennyi mindenre dobja ki fölöslegesen a kemény munkával megkeresett pénzét. Ehhez persze az is kell, hogy végre felébredjen a tündérmesékből.

Vasárnapi Horoszkóp 2023-08-06

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: