Higgy a csillagjegyednek! 2021-ben megkapod a jutalmadat, amiért olyan keményen dolgoztál tavaly. Minden téren hősiesen küzdöttél. A barátaid, a családod és a munkatársaid is elismerik, hogy nélküled nem ment volna, de most elégedj meg azzal, hogy az ő örömük a te örömed is. Idén pedig érkezik az ajándék az univerzumtól.

Kos (március 20. – április 19.)

Ez lesz a te éved. Általában jól mennek a dolgaid, de tavaly sajnos nem jártál sok sikerrel. Bármibe kezdtél, és kemény dolgoztál érte, nem sikerült befejezned. 2021-ben az álmaid valóra válnak, álmodj nagyot! Eddig a türelmetlenséged állt az utadba, magad alatt vágtad a fát. Idén nem fogod semmivel szabotálni a sikereidet, többet is kapsz, mint amennyit valaha gondoltál volna.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika (április 19. – május 20.)

Rengeteg változás áll előtted. Újragondolod az eddigi életed, és teljesen más szemmel nézel magadra. Olyan dolgokra is képes leszel, amit nem is sejtettél. Nem voltál vele tisztában, hogy ki vagy valójában, de idén minden kikristályosodik. Nagyon szeretni fogod, amit látsz. Ajándékba kapsz a Marstól egy rakás energiát márciustól májusig, használd ki jól. Minden lehetőséget ragadj meg, ami ekkor érkezik, különösen munka terén.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: