A Skorpió sosem felejt

A Skorpió a legféltékenyebb csillagjegy. Nagyon bizalmatlan típus, folyton gyanakszik, a megérzései egészen elsőrangúak, valójában lehetetlen előle bármit is elrejteni. Szóval, ha párja megcsalta őt, jobban teszi, ha azonnal köddé válik, mert a Skorpió mindenkinél kegyetlenebb. Könnyedén kiszimatolja a félrelépést, a neki okozott fájdalmat pedig biztosan megtorolja. Valósággal megmérgezi a társa életét, és soha nem bocsátja meg a félrelépést.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak nem ad másik lehetőséget

A Bak rendkívül fegyelmezett típus, az élete minden területét figyeli, az ellenőrzése alatt tartja. És amikor úgy érzi, valami nem stimmel a korábbiakhoz képest, előbb-utóbb biztosan elveszíti a fejét. Eleinte talán még fegyelmezi magát, de egy idő után belőle is kibújik a kisördög. Az árulás, a megcsalás nála megbocsáthatatlan bűnnek számít, olyan tett, amelyet követően végleg eltűnik, és nem ad újabb lehetőséget.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Egy nagy utazás elõtt állhat kedves Bak, melyet már régóta várt. Bár sok mindent hátra kellhet hagynia, ami fontos önnek, mégis hosszú távon ez a döntése igazán jó befektetésnek fog bizonyulni. Küzdje le honvágyát és vágjon bele bátran az ön elõtt álló nagy kalandba.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2024-04-15

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: