Ezek a csillagjegyek sosem bocsátják meg a félrelépést. A megcsalás belőlük a lehető legrosszabb oldalukat hozza ki. A fájdalmat, ha látszólag túl is lépnek rajta, sosem felejtik el, és tesznek róla, hogy párjuk se vétsen ellenük többé. Nem biztos, hogy szakítanak, de az biztos, hogy megrendül a bizalmuk. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Kos nehezen bocsát meg

A Kosnak óriási erőfeszítésébe kerül, hogy legyőzze a büszkeségét, ha egyáltalán képes erre. Amikor kiderül, hogy párja megcsalta, szinte azonnal bosszút forral magában. És pontosan a büszkesége miatt teszi ezt, hiszen vele ilyen nem fordulhat elő. Még csak fel sem emeli a hangját, magában tervez, gondolkodik. Aztán a legváratlanabb pillanatban bombaként robban óriási káoszt teremtve maga körül.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Bár ma már csupán egy karnyújtásnyira érhet céljaitól, kedves Bak, mégis megeshet, hogy némi késedelemrõl kaphat hírt, ami igencsak bosszantó lehet. Nézze a jó oldalát a dolognak: legalább lesz még egy kis ideje készülni az eljövendõkre.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez az 4 csillagjegy a legkritikusabb önmagával – sokszor alaptalanul

Az Oroszlán büszkébb annál, hogy megbocsátson

Az Oroszlán rendkívül büszke csillagjegy, ezért ha félrelépésen éri a párját, fogja a holmiját, összecsomagol, és szó nélkül otthagyja hűtlen szerelmét. Csak ezután kezdődik a dráma, és a kegyetlen visszaszúrás. Ugyanakkor sosem teszi mindezt nyilvánosan, mert nem szeretné, ha mások tudnák, mi történt vele, vagy a kapcsolata éppen romokban hever. Szóval mindent csak úgy tesz, hogy mások ne lássák, és ne hallják, de ahhoz már elég hangos, hogy párja értsen a fájdalmából.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: