Ezek a csillagjegyek érzékiek, figyelmesek és végtelenül szenvedélyesek, bámulatosan csókolnak. Nem véletlenül nyerték el az állatöv csókkirályai címet. És vajon ki viszi el közülük a legjobbnak járó koronát? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy? És a párod?

1. Halak

A Halak önzetlen és nagyon kedves csillagjegy. Annyi érzelmet visz bele minden egyes csókba, hogy szó szerint a szavad is elakad. Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad a párjaként, mert ha ő csókol, készülj fel, a lábad elgyengül, megfordul körülötted a világ, és talán soha többé nem akarsz mást csókolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

A nagy döntéseket nagy csalódások elõzhetik meg, kedves Halak. Lehet, hogy az ön életében is eljön ma az a csalódás, ami arra készteti, hogy meghozzon egy hosszútávú döntést, ami eddig igencsak nehezére esett volna. Ne féljen nekivágni az ismeretlennek, hiszen ez az út nem csak akadályokat, de lehetõségeket is tartogat.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-07-08 - A mai nap kifejezetten kedvez a romantikának és a szerelmes összebújásoknak...

2. Skorpió

A Skorpió nem fél semmitől. Bármit megtesz, akár azt is, amitől a többiek rettegnek, és pontosan ezért ennyire fantasztikus csókművész. A csókja tiszta őrület, minden alkalommal újabb és újabb hátborzongatóan forró meglepetés. Nem véletlen, hogy a vele töltött pillanatokra örökre emlékezni fogsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-27)

Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, kedves Skorpió és ez igencsak bosszanthatja. Úgy érezheti, ha ön nem veszi kezébe az irányítást és végzi el a feladatokat, akkor senki sem fogja. Azonban az ön ereje is véges és lehet, hogy azoké is, akiktõl elvárja azt a temérdek munkát, amit meg szeretne valósítani. Legyen egy kicsit belátóbb és meglátja lassan biztosabban haladnak majd a dolgok.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: