Ezek a csillagjegyek érzékiek, figyelmesek és végtelenül szenvedélyesek, bámulatosan csókolnak. Nem véletlenül nyerték el az állatöv csókkirályai címet. És vajon ki viszi el közülük a legjobbnak járó koronát? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy? És a párod?

1. Halak

A Halak önzetlen és nagyon kedves csillagjegy. Annyi érzelmet visz bele minden egyes csókba, hogy szó szerint a szavad is elakad. Hihetetlenül szerencsésnek érezheted magad a párjaként, mert ha ő csókol, készülj fel, a lábad elgyengül, megfordul körülötted a világ, és talán soha többé nem akarsz mást csókolni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Fontos, hogy ma minél több szemszögbõl körbejárja azon problémákat, melyekkel találkozik, kedves Halak! Még, ha ma nem is jut el a megoldásig, ne szegje kedvét, lássa pozitívan a helyzetet. Nem ötvenszer próbálkozott és nem sikerült, hanem talált ötvenféle módot, melyek biztosan nem vezetnek el a megoldáshoz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek neked adják a szívüket

2. Skorpió

A Skorpió nem fél semmitől. Bármit megtesz, akár azt is, amitől a többiek rettegnek, és pontosan ezért ennyire fantasztikus csókművész. A csókja tiszta őrület, minden alkalommal újabb és újabb hátborzongatóan forró meglepetés. Nem véletlen, hogy a vele töltött pillanatokra örökre emlékezni fogsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Néhány új feladattal bõvülhet munkaköri repertoárja, melyek elsõre igen nagy koncentrációt, s rengeteg energiát igényelhetnek öntõl, ugyanakkor, igencsak termékenynek és izgalmasnak ígérkeznek, így meg is felelve minden kritériumnak, amitõl ön, kedves Skorpió, lázba jön és legyõzhetetlenné válik. Élvezze az új kihívásokat, s csapjon le a bennük rejlõ lehetõségekre!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: