3. Bika

A Bika olyan, de olyan makacs,… nos, mint egy Bika. Ha eldönti, hogy szenvedélyes csókjaival halmoz el, akkor olyan törődésre, érzelmekre és figyelemre számíthatsz, mint soha azelőtt. Nem különösebben érzelgős, de amint beléd szeret, és eldönti, veled akar maradni, minden idejét neked szenteli. A tökéletes csókja mellett tökéletes szerető is, pontosan tudja, mivel és hogyan nyűgözzön le.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Meglehet, hogy ma valaki nagyon félreérti, amit mondani akar, esetleg bírálja azért, amit csinál, pedig valószínûleg nincs igaza, s, ha igazságtalanok az emberrel szemben, az bizony nagyon rossz érzés tud lenni. Mindennek ellenére, ne szomorkodjon, kedves Bika, s ne veszítse el türelmét sem, hamarosan úgyis ki fog derülni, hogy ön bizony végig ártatlan volt, s csak egy buta félreértés az egész!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Rák

A szuper érzelmes Rák olyan belső mélységeket nyithat meg a lelkedben, amelyek létezéséről talán magad sem tudtál. Neki egy csók nem csupán egy csók, ő az egész testét és lelkét is beleadja. Szinte beleremegsz és beleborzongsz az élménybe. Ne feledd, tőled is pontosan ezt várja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-10)

Igencsak sokrétû tevékenységei lehetnek ma, s ez, érthetõen, meglehetõsen igénybe veheti önt, ugyanakkor, most éppen ez által, sokat fejlõdhet néhány olyan területen is, amelyekhez alapvetõen nem, vagy csak érintõlegesen volt eddig köze. Egy kisebb anyagi kiadása átmenetileg kellemetlenül érintheti, de rá se rántson, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt a horoszkópot el se olvasd! Nagyon arcodba mondja az igazságot! Íme a legidegesítőbb tulajdonságaid csillagjegyed szerint

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: