A Nyilas (november 22 – december 21.)

Talán a Nyilas az, aki a csillagjegyek közül a legnyíltabban keresi az alkalmi kapcsolatokat. Nem véletlenül, hiszen nagyon szereti a szabadságát, az önállóságot, ő csak akkor képes hosszú távon együtt maradni valakivel, ha a kapcsolatban sem érez semmilyen korlátozást. Mivel ilyen jellegű kapcsolat ritkán adatik meg neki, ezért szívesen lubickol a rövid és stresszmentes szerelmekben is. Ő semmi jónak nem az elrontója, legalábbis így gondolkodik az egy éjszakás kalandokról. Aztán, amikor álmai párjára talál, már ő is hajlandó áldozatokat és némi engedményt tenni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő (január 20 – február 18.)

A Vízöntő szívesen mókázik és szórakozik, ezért nem véletlen, hogy ő sem utasítja el az alkalmi kapcsolatokat. Mivel kifejezetten társasági ember, ezek a rövid kapcsolatok valójában újabb lehetőségek az ismerkedésre. Addig nyitva áll nála az ajtó, és addig nem kötelezi el magát, amíg nem talál rá a szerinte tökéletes partnerre. Amikor viszont elvarázsolják a szívét, már nincs is kedve a kalandokhoz. Annak ellenére, hogy ő is független és önálló típus, képes magát elkötelezni is. Az is igaz, idáig inkább csak harminc fölött, a negyvenhez közeledve jut el.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-10-30

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: