Nyilas

Ha léteznek kalandor csillagjegyek, a Nyilas minden bizonnyal közéjük tartozik. Született felfedező, aki még akkor is megőrzi függetlenségét, amikor tartós párkapcsolatban él. Ahhoz, hogy igazán boldognak érezze magát, folyamatos fejlődésre, változásra van szüksége, érzelmileg, szellemileg, testileg egyaránt. Csak akkor fogja magát elkötelezni melletted, ha vele utazol, ha vele változol és fejlődsz.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ön gyakran segít az embereknek, ha úgy látja, szükségük van egy kis támogatásra. Ez igazán szép gesztus, kedves Nyilas, azonban ha nem vigyáz, sokan kihasználhatják segítõ szándékát és energiáját bizony rájuk és nem saját életére fogja elpazarolni. Legyen ma szemfüles és csak azoknak segítsen, akiktõl néha-néha viszonzásra is talál.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A szabad szellemű és barátságos Vízöntő senki kedvéért nem követi a konvenciókat, így megállapodni sem fog egykönnyen. Szereti a baráti társaságokat, a könnyed, laza, vidám és kötetlen kapcsolatokat. Szerinte a tartós párkapcsolat csak hátráltatná, hogy megvalósíthassa világmegváltó álmait. Tervezhetsz vele hosszú távon, de ahhoz előbb neki is el kell jutnia eddig a döntésig. Izgalmas és szórakoztató társ, aki a többiekhez hasonlóan vágyik a szabadságra, a változatosságra, az izgalmakra.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Minden oka megvan, kedves Vízöntõ, hogy örüljön sikereinek, azonban ön mégis úgy dönthet, hogy nekileselkedik az új kihívásoknak, ahelyett, hogy sokáig ücsörögne babérjain. Lehet, hogy elõre nem látja, vállalkozása gyümölcsözõ lesz-e, de azt viszont mindenkinél jobban tudja, hogy befektetés nélkül gyõzelem sincs.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Erre a három csillagjegyre vár a legboldogabb élet - Te köztük vagy?

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: