Az Oroszlán megköveteli a figyelmet

Az Oroszlán az univerzum királya – legalábbis ő ezt képzeli magáról. Mestere annak, hogyan hívja fel magára mások figyelmét. Tény és való, nem lehet őt nem észrevenni. Vagy azért, mert olyan feltűnő és vonzó, olyan tökéletes az öltözéke, hogy csak ámulsz és bámulsz rajta, vagy azért, mert imádja a drámát, és olyan jelenetet rendez, amit nem felejtesz el egykönnyen. Hihetetlenül magabiztos, az egója pedig óriási, így meggyőződése, hogy mindenki csakis őt akarja. A tenyerén hordoz, amíg megkapja tőled a kitüntető figyelmet, a tiszteletet, a feltétel nélküli szeretetet, de amint alábbhagy a lelkesedésed, a csillogást ő is máshol keresi.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma igencsak heves érzelmek tombolhatnak végig a napján, így csak nehezen, vagy szinte egyáltalán nem lesz képes koncentrálni érdemi dolgokra, melyeket jobb, ha ennek tükrében inkább máskorra is halaszt, amíg teheti. Igyekezzen megõrizni nyugalmát, kedves Oroszlán, s nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a napot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek imádja a kalandokat

Kétségtelen, az Ikrek elképesztően vonzó csillagjegy. Imádja az újdonságokat, szívesen próbál ki újabb és újabb kalandokat. A probléma az Ikrek esetében abból fakad, hogy nem igazán érzi, hol húzódnak a határok. Amiről ő azt gondolja, még megengedhető, az már igencsak ingoványos területeket érinthet. Az Ikrek szíve óriási, nagyon tud szeretni, de az unalmat a Vízöntőhöz  hasonlóan ő sem viseli. Neki kell, hogy folyton történjen valami izgató és izgalmas, amely inspirálja őt, és éppen ezért képtelen a hűségre. Ha meg tudod adni neki mindazt, amire vágyik, ha használod a fantáziádat, kitart melletted hosszú évekig. Ellenkező esetben viszont megy a maga útjára.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma sok múlhat azon, mennyire képes átadni gondolatait másoknak, akik a szokásosnál is nehezebben érthetik, csavaros, kreatív észjárását, mégis, maga lesz hajlamosabb mérgelõdni ezen. Ne tegye, inkább feszüljön neki addig, amíg el nem éri, amit akar, hisz ez a kulcsa a sikernek!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp május 18. hétfő – A legfontosabb a mai napon, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: