Az Ikrek a legnagyobb mesélő

Az Ikrek imádja nyomni a sódert, így gyakran kerekebbé formálja a történeteket, mint ahogyan azok a valóságban megtörténtek. Könnyen lehet, éppen ezért tudja másokról is azonnal, amikor elferdítik, vagy megszépítik az igazságot. Az Ikreknél sem tudni, mikor mond mesét és mikor a valóságot, a radarja ugyanakkor pontosan jelez, amikor mások őt próbálják megvezetni. Az Ikrek elbűvölő, bájos és kedves, és pontosan tudja, mikor mit szeretnél hallani. Ha az nem is fedi a teljes valóságot, kimondja a kedvedért. Ő ugyanakkor inkább ragaszkodik az igazsághoz, és egyetlen pillanatra sem hiszi el a széptevést.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Meglehet, kedves Ikrek, hogy ma kissé nehezen koncentrál az aktuális teendõire, talán figyelme elkalandozik, máshol járnak gondolatai. Próbálja meg kiküszöbölni ezt a nem túl szerencsés idõpontban önre törõ figyelemhiányos állapotot, ugyanis könnyen lehet, hogy ma egy igen fontos fordulat állhat be a karrierjében!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Skorpió sosem hazudna

A Skorpió sosem hazudna, mindenkor megfontolt és óvatos. Elképesztő érzéke van ahhoz, hogy kiszedje másokból az igazságot. Úgy kérdez és faggat, hogy nem érzed tolakodónak, pedig tudatosan és manipulatívan teszi. Mint egy született detektív, addig sorolja a keresztkérdéseket, amíg rá nem jön az igazságra. A hazugságot ő sem viseli el, és sosem fogja megbocsátani. Amikor mélyen a lelkében bántják meg, bosszút forral, mert azt akarja, a másik is pontosan úgy szenvedjen, amilyen fájdalmat neki okoztak. A Skorpió megadja a bizalmat, de könnyű nála elveszíteni. Visszaszerezni pedig lehetetlen.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-17)

Ma nagy szüksége lehet a segítségére, támogatására valakinek, aki igazán közel áll önhöz. Halgassa meg elképzeléseit, s idomuljon hozzájuk, kedves Skorpió, hogy minél nagyobb segítségére lehessen a rászorulónak. Este alkalmasint még lepje is meg egy kis kiruccanással, megvendégeléssel az illetõt, hogy ez valóban az õ napja legyen!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek a legtapadósabbak

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: