A Bika hajthatatlan

A Bika nem alkuszik, ami bizonyos esetekben még elfogadható is lehet. Kétségtelen, az önfejűségben élen jár, ha van negatív tulajdonsága, ez mindenképpen az. Soha nem felejt és soha nem bocsát meg, köszönhetően annak a másik bosszantó tulajdonságának, hogy kifejezetten szeret haragudni. Magát persze sosem hibáztatná, és talán a szívéhez legközelebb állóknak is ad némi engedményt. Ha valami ellenkezik a saját elképzelésével, képtelenség őt jobb belátásra bírni vagy meggyőzni. Ilyenkor úgy viselkedik, mintha befogná a fülét, meg sem hallja az ellenérveket. Úgy van vele, mindenki inkább a saját problémájával foglalkozzon. Ebben valahol igaza is lehet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bikának ma ajánlatos minden merészségét és bátorságát latba vetnie a haladásért, mert sok minden múlhat ezen. Mivel azonban eme jegy képviselõire nem jellemzõ az efféle törtetõ magatartás, ez igen megerõltetõ lehet, ám mégis szükséges. A mai nap folyamán ráadásul meglehetõsen hullámzó érzelmi állapottal számolhat, ami egy eddig járatlan és meglepõ útra terelheti. Ha ilyen helyzetbe kerülne, ne ijedjen meg ettõl, hiszen sajnos néha az ember hirtelen kényszerül egy-egy döntés meghozatalára, s ez által hamar olyan szituációba találhatja magát, ami teljesen váratlanul éri, de mindez, amellett, hogy természetes, még néha elkerülhetetlen is!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg erősnek akar látszani

A Mérleg úgy gondolja, ha makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez, az elveihez, azzal leplezni képes a gyengeségeit. Erősnek, határozottnak akar mutatkozni, hogy megvédje a szívét, pedig a lelke mélyen ő az egyik legbizonytalanabb csillagjegy. Ha megbocsátásról esik szó, igencsak hajlamos a ködösítésre. Megértőnek mutatja magát, belül ugyanakkor ő sem felejt, szívesen dédelgeti a haragot. Vitatkozni képtelenség vele, arra sem hajlandó, hogy mások helyébe képzelje magát, ezzel a tulajdonságával az őrületbe kergeti a többieket. Nagyon barátságos típus, de a rémesen makacs viselkedéssel inkább csak elriaszt maga mellől mindenkit. Aztán azon csodálkozik, miért marad folyton egyedül.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A dolgok ma minden oldalról zúdulhatnak a Mérleg nyakába, ám ne hagyja, hogy az ebbõl fakadó nyomás kényszerlépések megtételére ösztönözze. Ha valaki nagyon a fejére akar nõni, keményen és szilárdan hárítsa el az erre való törekvéseit, ám azért igyekezzen ezt, kiváltképp a késõbbi nyugalma érdekében, inkább kiváló diplomáciai érzékével, mintsem direktbe megoldani. Mindezen kívül pedig próbálja ma kerülni az olyan helyzeteket is, amikor kísértésbe eshet, mert nem biztos, hogy adott szituációkban ellen tud majd állni ezeknek, s könnyen olyan lépésekre ragadtathatja magát, melyeket késõbb nagyon megbánhat. Kitartás, ennek a napnak is vége lesz egyszer!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Hétfői Horoszkóp 2023-01-09

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: