A Skorpió a legijesztőbb csillagjegy

A Skorpiót jobb elkerülni, amikor dühös. Ilyenkor félelmetes, és nagyon ijesztő. Képtelen elviselni, ha valami nem az elgondolása szerint történik. Attól végképp falra mászik, amikor „emberére talál”, mert a másik is kőkeményen ragaszkodik a maga elképzeléseihez. Szeret misztikusnak, rejtélyesnek, megfejthetetlennek mutatkozni, aztán amikor hasonlóval találja magát szembe, pillanatok alatt ideges lesz. Nagyon érzékeny típus, könnyen megsértődik, és persze ő sem bocsát meg. Szinte rögeszmésen hordozgatja lelkében a haragot, a végsőkig ragaszkodik a sérelemhez, pedig csupán némi empátiát kellene mutatnia. Meg tudná tenni, de ő ennél sokkal büszkébb és makacsabb típus.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Skorpió számára a mai napon szükségessé válhat, hogy, ha csekély mértékben is, de változtasson tervein. Az ördög a részletekben rejlik, ahogy mondani szokás, így, ahhoz, hogy végül a nagy egész összeálljon, szükséges a folyamatos, minden apróságra kiterjedõ rugalmasság. Amúgy is ideje már egy kis vizsgálatot végeznie, hogy a környezetében élõk, illetõleg csapata, mennyire képesek követni terveit, teljesíteni elvárásait, illetõleg, hogy ön mennyire is hajlandó engedni mások javára, a közös cél érdekében. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, most a helyes helyzetértékelés lehet a siker kulcsa!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak makacs és önfejű

A Bak az a csillagjegy, akiben a megértés talán csak nyomokban található meg. Próbál ugyan egyetértésre jutni másokkal, de igencsak kevés sikerrel. Az empátia nála sem működik igazán hatékonyan. Meggyőződése, hogy felnőtt módjára kezeli a problémákat, a hibákat, de arra nem jön rá, hogy azokat mindenkor a saját nézőpontjából látja. Pedig ő valóban éretten gondolkodó csillagjegy, elvileg képes lenne tehát megértően viszonyulni másokhoz. A makacssága folytán mégsem enged a saját igazából. Mindössze arra lenne szükség, hogy őszintén magába tekintsen, és elgondolkodjon, valóban megéri-e ennyire ragaszkodnia a saját elképzeléséhez. Csöppnyi nyitottsággal igazán szimpatikus lehetne mások szemében, mégis elrontja a lehetőséget.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A Bak ma élesen érzékelheti saját határait, ami ideiglenesen megrémítheti, elbizonytalaníthatja. Nincs oka szégyenkezni és aggódni az esetleges kudarcok kapcsán, higgye el, mások sokszor még eddig sem képesek elmenni, s már jóval korábban feladják. Talán mindez azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy élete bizonyos területeken, új irányt vegyen, aminek egyetlen akadálya van még: a szilárd elhatározás! Ma tegye meg ezt a lépést is és ne értékelje az eljövendõ hozzáállás változásait megfutamodásnak, mert egyáltalán nem azok, így tévednek, akik így gondolják.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: