Ezek a csillagjegyek mindenki másnál önzetlenebbek. Ha tehetnék, a szívüket is neked adnák. Ők azok, akik előbb gondolnak a többiekre, mint saját magukra. Néha talán picit túlzásba is viszik a gondoskodást és az önzetlenséget, de éppen ezért lehet olyan nagyon szeretni őket. Vajon te is köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

A Halak feláldozza magát

A Halak a legönzetlenebb csillagjegy, mindenkor a többiekre gondol, saját magára szinte alig. Szinte folyamatosan feszegeti a határait, csak hogy másoknak segíthessen. Képes feláldozni magát, ezért kicsit hajlamos lehet a mártír szerepébe bújni. Képtelen nemet mondani, időnként úgy tűnhet, ez a szó hiányzik a szótárából. Inkább túlvállalja magát, de akkor is teljesíti a többiek kérését. Kútba ugrana érted, ha erre kérnéd. Nem véletlen, hogy sokan kihasználják jóhiszeműségét. Számtalan sebet szerez az életében, mégsem tanul a hibákból, ő továbbra is csak ad és ad, és ott segít, ahol szükségét érzi.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák mindig a többiekre gondol

Az érzékeny Rák abban a hitben él, neki kell mindenkiről gondoskodni, és a többiek problémájának megoldása is az ő feladata. A saját igényeiről, a jólétéről, de még az egészségéről is hajlamos megfeledkezni, mert a többiek kérése minden mást megelőz. Időnként hajlamos lehet ő is a mártírszerepre, de valójában nagyon szeret önzetlenül adni, amikor fontosnak, nélkülözhetetlennek érezheti magát. És ezzel természetesen önmagában nincs semmi probléma. Azt kellene megértenie, hogy az önmagára fordított idővel a többieknek is segít. Betegen, kimerülten ő sem képes a feladatokat elvégezni.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: