A Bakra mindenkor számíthatsz

A gyakorlatias és nagyon megbízható Bakra mindenkor számíthatsz. Kérj tőle bármilyen segítséget, ő azonnal ugrik, és örömmel teljesíti a kívánságodat. Remek tanáccsal, javaslattal lát el, amikor azon gondolkozol, hogy amit elterveztél, mennyire valósítható meg a gyakorlatban is. Kifejezetten felelősségteljes típus, ő sosem mondana olyasmit, amivel árthatna neked, vagy bármilyen bajba sodorhatna. Bátran megbízhatsz a szakértelmében, és boldog lesz, amikor elmeséled, a segítségével milyen előnyös lehetőségekhez jutottál.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma igencsak sok, érdekes tény tárulhat fel ön elõtt, melyek ismeretében nem csak bölcsebb lehet, de befolyása is növekedhet a köreiben, ugyanakkor, igyekezzen ezzel nem visszaélni, kedves Bak, s csakis akkor használja tudását fegyverként egy szócsatában, ha végképp nincs más módja annak, hogy rendre utasítsa ellenlábasát.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Mérleg a gyengék védelmezője

A Mérleg nagyon empatikus csillagjegy, óvja és védi a nála gyengébbeket. Erősen hisz az igazságban és abban, hogy a jó elnyeri méltó jutalmát, míg a rosszak megbűnhődnek. Nagyon tiszta lélek, sokan mondják rá, ő valódi angyal. Segítőkész és nagyon diplomatikus, szívesen beszélget bárkivel, attól viszont retteg, hogy csalódást okozhat a többieknek. Ő is hajlamos a határait túllépni, és gyakran vállal erőn felüli feladatokat is. Valódi békéltető, gyorsan átlátja a vitás helyzeteket, ezért szívesen ugrik fejest olyan szituációkba, ahol az igazságra kell fényt deríteni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma hajlamos lehet igencsak sokat rágódni bizonyos dolgokon, melyek nem biztos, hogy annyi figyelmet igényelnek, mint amennyit, maximalizmusától hajtva, nekik szentel. Higgye el, sokkalta kevesebb erõfeszítéssel is elérheti, amit szeretne, s még így is bõven túltehet másokon, ne pazarolja hát feleslegesen energiáit!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kapd hazugságon a levegő jegyűeket!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: