Ezek a csillagjegyek könnyedén és gátlások nélkül kezdeményeznek, teszik meg az első lépést, ha bejössz nekik. A horoszkóp szerint olyan határozottan, lehengerlően és ellenállhatatlanul közelítenek feléd, hogy lehetetlenség nemet mondani a randevúajánlatukra. Vajon te is a legnagyobb csábítók közé tartozol? És a párod?

A Skorpió a csábítás mestere

A Skorpió a legtitokzatosabb, a legmisztikusabb csillagjegy. Nagyon szívesen csábít és flörtöl, amikor meg akar szerezni, nagyon állhatatos, kitartó, mindent megtesz a sikerét. Nem tolakodóan és nem is rámenősen csábít, egyszerűen felejthetetlenné akar válni. Arra törekszik, hogy a a róla alkotott első benyomásod a lehető legemlékezetesebb legyen, hogy képtelen légy ne rá gondolni a találkozást követően. Ott akar motoszkálni a gondolataidban mint lehetséges új szerelem és társ, hogy amikor újra jelentkezik, ne tudj nemet mondani a randevúra. Ő pontosan ezért kezdeményez, és teszi meg az első, szerinte legfontosabb lépést.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Skorpió, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos tudja, mit akar

A Kos határozott, magabiztos típus, pontosan tudja, mit és persze kit akar megszerezni magának. Attól sem fél, hogy kimutassa a szimpátiáját és megtegye az első és igencsak lehengerlő lépést. Nagyon meggyőző csillagjegy, aki a visszautasítást csöppet sem viseli jól. Rámenős ugyan, de szerethetően az, és nagyon bátran közelít feléd. Neki valódi kihívás a hódítás, ezért hagyd, hadd udvaroljon minél hosszabban. Kifejezetten optimista típus, és van is mire annak lennie, hiszen magában pontosan tudja, képtelenség ellenállni a bókjainak. Akkor kéri el a telefonszámodat, ha komolyak a szándékai.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Kos, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: