A Bak a szándékai a legkomolyabbak

A Bak már az első találkozást, az ismerkedést követően is olyan benyomást tesz rád, hogy az ő szándékai nagyon komolyak. Ez még akkor is igaz, ha eleinte úgy érzed, csak viccel veled. Meglehetősen határozott az elképzelése a tökéletes társról, ezért, ha benned meglátja az igazit, kétszer olyan elszántan próbálja a figyelmedet magára hívni. Mindent bevet, hogy mély nyomokat hagyjon benned, hogy te is úgy érzed, ő a másik feled, a lelki társad. Bátor lépéseket tesz, hogy elnyerje a szíved. Az alapvetően visszafogott Bak ilyenkor a lelkét is képes átadni neked.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Bak, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Oroszlán a legkezdeményezőbb csillagjegy

Az Oroszlán bámulatosan magabiztos, olyan határozott a fellépése, hogy képtelenség őt visszautasítani. Jobb, ha meg sem próbálod. Pontosan tudja, melyik oldala a legértékesebb, a legvonzóbb, a legellenállhatatlanabb. Könnyedén magára irányítja a figyelmet, a megjelenése elbűvölő, már a belépője is rendkívül hatásos. Ha észrevett téged, és tetszel neki, nagyon bátran közelít és lehengerlően viselkedik. A szerénységet nem ismeri, de nem is állna jól neki. Az első találkozáson még nem sok mindent árul el magáról, ennek ellenére pontosan emlékezni fogsz rá, és pontosan tudod, övé az ismeretlen telefonszám, amelyről felhív, hogy randira invitáljon.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Oroszlán, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A hétvége horoszkópja.: szerencsés bolygóállásokkal veszi kezdetét az október…

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: