A Vízöntő

A Vízöntőt gyakran éri a vád, hogy jégből van a szíve, valójában mégsem emiatt szívódik fel: az eltűnése mögött inkább valami nagy sérelem állhat, amit ahelyett, hogy kibeszélt volna, inkább magába fojtott. Egyszerűen úgy érzi, egyszerűbb lelépnie, mint megbeszélni a dolgot.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Ma emberi kapcsolatai kerülhetnek elõtérbe, kedves Vízöntõ. Úgy érezheti mostanában elhanyagolták egymás társaságát ismerõseivel, ezért hát gondol egyet és megpróbálja felfrissíteni barátságait. Sajnos azonban nem könnyû megfelelõ helyet és idõpontot választani, ami mindenki számára jó lenne. Ne vegye ezt szerettei felõl érdektelenségnek, ha mély a barátságuk, akkor ennél nagyobb idõelcsúszásokat is ki fog bírni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halakkal járni valódi hullámvasút: egyik pillanatban odáig van érted, a másikban teljesen elhidegül. Amikor váratlanul eltűnik, az azért lehet, mert valami más, nagyobb horderejűnek tűnő esemény történt az életében, amit spirituális jelnek vesz, hogy szakítson veled. Ettől persze még simán előfordulhat nála, hogy újra felbukkan.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Régi félelmei térhetnek ma vissza, kedves Halak, melyek azonnal kétségek közé sodorhatják. A múlt démonai idõrõl idõre megkeserítik mindennapjait, elnyomva ezzel lendületét és önmagába vetett hitét. Ne hagyja, hogy ez ismét megtörténjen. Szálljon szembe velük bátran és ahányszor eszébe jut valami rossz, idézzen fel valami olyan dolgot, amire igazán büszke. Ettõl majd eltûnnek rémisztõ kísértetei.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-03-31

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: