Bika

Minden helyzetet racionálisan végig gondolsz és sosem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Ha a szíved már régen másért is dobog, akkor is megállsz egy pillanatra és felteszed magadnak a kérdést: vajon megéri ez? Ha a válasz igen, előbb szakítasz és lezárod a múltad, hogy teret engedj a jövődnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Bika, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Imádod a szerelmi drámákat, de csak a mozikban. A saját életedben teljesen befordulsz és összezavarodsz, ha egyszerre két pasi is a képbe kerül. Hiába is szeretnél félrelépni, annyira lelkiismeret-furdalásod van már a gondolattól is, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznál a másiknak, hogy sz.x helyett inkább önmarcangolásba kezdesz. Mire kialakul benned, hogy mit szeretnél, az egyik srác már úgyis lekoccolt. Problem solved.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-20)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Rák, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-10-26

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: