Skorpió

Gyorsan ráunsz az aktuális kiszemeltedre és bármikor le is pattintod, ha nincs már kedved hozzá. Viszont komoly kapcsolatban te vagy a hűség szobra, ugyanis sokkal jobban tiszteled a társad, mintsem megalázd azzal, hogy másokkal kavarj. Nálad tényleg igaz, hogy minden fejben dől el.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, kiemelten figyeljen oda minden kiejtett szavára, kedves Skorpió, mert azok ma rendkívüli súllyal bírhatnak mások számára, sõt, egyesek életével kapcsolatban, valósággal sorsdöntõek lehetnek! Ne feledje, az, hogy sokan hallgatnak a szavára, nem csak kitüntetett szerep, de nagy felelõsség is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Majd bele pusztulsz, de akkor sem csalod meg a pasid, viszont ez alatt csak a testi dolgokat kell érteni nálad. Egy kis sexy talk a titkos rajongóddal simán belefér, mert felpörgeti az önbizalmad és még a párkapcsolatodban is jobban érzed magad tőle. Mindig csak annyira játszol a tűzzel, hogy véletlenül se égesd meg magad. Ugye tudod, hogy eléggé a zavarosban mászkálsz így is?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-01-08

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: