Bika

Minden helyzetet racionálisan végig gondolsz és sosem hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak. Ha a szíved már régen másért is dobog, akkor is megállsz egy pillanatra és felteszed magadnak a kérdést: vajon megéri ez? Ha a válasz igen, előbb szakítasz és lezárod a múltad, hogy teret engedj a jövődnek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

A mai nap, birka türelme miatt, könnyen kényelmetlen, sõt, talán bántó szituációba kerülhet az által, hogy, míg másokat kiemelnek (vagy kitüntetik magukat...), addig ön a háttérbe szorul, pedig oroszlánrészt vállalt a sikerben. A szerénység és a türelem nagy erény, kedves Bika, ám ma mégis próbáljon meg kiállni a reflektorfénybe, mielõtt még más ékeskedne az ön tollaival!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Imádod a szerelmi drámákat, de csak a mozikban. A saját életedben teljesen befordulsz és összezavarodsz, ha egyszerre két pasi is a képbe kerül. Hiába is szeretnél félrelépni, annyira lelkiismeret-furdalásod van már a gondolattól is, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznál a másiknak, hogy sz.x helyett inkább önmarcangolásba kezdesz. Mire kialakul benned, hogy mit szeretnél, az egyik srác már úgyis lekoccolt. Problem solved.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Meglehet, hogy ma döntést kelhet hoznia egy becsületbeli ügyben, melynek igen kényes aspektusai lehetnek. Csakis akkor vállalja el a döntõbíró szerepét, ha teljes szívvel ki tud állni valamelyik oldal mellett, különben felesleges kockáztatni a jó kapcsolatot bárkivel is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Kamrahoroszkóp június 23. - A szerencse ma belép az életedbe!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: