szakítás mindenki számára megterhelő érzelmi kihívás. Egyik pillanatban még szerelmes vagy, a másikban nem érzel mást, mint csalódottságot és ürességet. Az alábbi csillagjegyek ilyenkor azzal orvosolják a fájdalmat, hogy minél előbb továbblépnek egy új kapcsolatba. Még akkor is, ha lelkileg fel sem készültek, hogy teljesen megnyíljanak az új szerelemnek.

Kos

A Kos azonnal tudja, amikor egy hullámhosszra kerül valakivel. Uralkodó bolygója, a Mars energiája miatt sokszor azonnal érzi, hogy rátalált az igazira. Gyors természetével, odaadó szenvedélyességével nagyon is elképzelhető, hogy percekkel a szakítás után új kapcsolatban találja magát. Úgy van vele: mégis mire várna?

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma figyelme nagy eséllyel orientálódhat az élet azon területeire, ahol valami jót tehet, pluszt adhat hozzá a közösséghez, a világhoz. Ne csak lássa, hol lenne nagy szükség önre, hanem önként jelentkezzen, s hagyja érvényre jutni karitatív lelkesedését. Ha így tesz, nem csak, hogy nem marad el a jutalom, de meglátja, már önmagától is sokkal, de sokkal jobban fogja érezni magát!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Az Ikrek egy idő után hajlamos elunni magát a párkapcsolatban, mert lételeme az újdonság, a pillangók a gyomorban, a friss szerelem érzése. Mivel valójában ezt az érzést hajszolja, így ha egy románca véget ér, nem szégyell azonnal új partnert keresni, remélve, hogy az új szerelem újabb izgalmakat hoz neki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagyon nagy szerep juthat életében, munkájában a rugalmasságnak, kedves Ikrek. Akkor lehet a legeredményesebb, ha elsõre, semmire sem mond nemet, hanem elõtte mindig megvizsgálja, vajon hogy lehetne mégis kihozni egy olyan kompromisszumot az aktuális problémából, ami által, nyugodt szívvel egymás markába csaphatnának tárgyalópartnerével.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: