Mérleg

A Mérleg imád kapcsolatban lenni, sőt valójában bármilyen társaságban nagyon jól érzi magát. Nem kizárt, hogy van külön legjobb barátja, kedvenc üzleti partnere, tanulótársa, testvére, és a sort hosszasan lehetne még folytatni. Így van ez a párkapcsolatával is. A lelki társát akarja megtalálni, így ő sem marad sokáig egyedül, a szakítás után rögtön új szerelem után néz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Bármivel is szembesüljön ma, kedves Mérleg, álljon ki határozottan a véleménye mellett, ahogy mindig is, csakis így képviselheti most eredményesen álláspontját. Mindazonáltal, emlékezzen rá, hogy csakis akkor maradhat ilyen, ha szíve legmélyéig hiszi, hogy a jó oldalon áll, így, ha csak egy pillanatra is kételkedik ebben, legyen az elsõ, aki ezt beismeri, s cselekedjen lelkiismeret szerint!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Az érzelmes és érzékeny Halak nagyon a szívére veszi a szakításokat. Rengeteg szeretetet tudna adni, és amikor párja visszautasítja, nem igazán tudja, mihez kezdjen magával. Szerencsére nagyon alkalmazkodó csillagjegy, aki mindenből a legjobbat hozza ki. Akármennyire is összetöri a szakítás ténye, hamar feláll, és új partnert keres, akit szeretetével megajándékozhat.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-18)

Ma nagy eséllyel keveredhet bele valami nagyon jóba, kedves Halak, talán egy nagy beszélgetésbe valakivel, mely még sokáig szép emlékként él majd emlékezetében. Használjon ki minden lehetõséget, hogy minél tovább elnyújthassa a pillanatot, hiszen ritka az ilyesfajta csoda az ember életében, amiben ma része lesz!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szüzet a szarkazmus, a Skorpiót a vicces videók derítik fel: így derítheted jókedvre az egyes csillagjegyeket

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: