Ezekkel a csillagjegyekkel kapcsolatban inkább engedd el a romantikus álmokat, nekik ugyanis nem kenyerük a gyertyafény meg a naplementés vízparti séta. Nagyon sok pozitív tulajdonságról ismertek, a romantikától ugyanakkor inkább viszolyognak. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

1. Bak

A Bak a kemény munkában hisz, nem a romantikában. Az élethosszig tartó párkapcsolat, a családi hagyományok rendkívül fontosak és értékesek a számára, ezekben maximálisan hisz, ám szerinte a nagy, mindent elsöprő, lángoló szerelem inkább csak illúzió, mint valóság. Nagyon mélyen tud szeretni, de a romantika nem tartozik az erősségei közé.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Eme mesés nap, különösen kedvez a kompromisszumok, szövetségek kieszközölésének, megkötésének, így rendkívül alkalmas a békülésre, vagy az utóbb idõ, kisebb-nagyobb konfliktusainak rendezéséhez, használja hát ki erre, kedves Bak! A harag és a dolgok húzása úgyis túl sok energiát von el az embertõl, ráadásul legtöbbször, teljesen feleslegesen...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-11-25

2. Szűz

A Szűz szeretne hinni a szerelemben és a romantikában, de ehhez túlzottan is reálisan látja a világot, a párkapcsolatokat. A nagyon romantikus érzelmekkel inkább nem is áltatja magát. Minden igyekezetével a barátaira és a családjára fókuszál, a számára nehezen érthető, körülírhatatlan és megfoghatatlan érzésekbe, mint a romantika nem szívesen fektet energiát.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

Lényeges, kedves Szûz, hogy ma semmiképpen se költekezze túl magát, csak mert kilátásba került némi plusz, vagy éppen, mert most kapott kézhez egy számolhatóbb összeget. Annál is inkább fontos lehet ez most, mivel anyagi rételemben úgy tûnik, rövidesen egy nagyobb, váratlan kiadás kerülhet képbe. Legyen hát bölcs és elõrelátó!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: