3. Ikrek

Az elköteleződésfóbiás Ikreket valójában kirázza a hideg, amikor szóba kerül a nagy szerelem lehetősége. Neki a szerelem, a romantika annyi jelent, mint jól érezni magát a jelen pillanatban. Egyenes típus, őszintén kimondja a véleményét. Annak ellenére, hogy a flörtölésben profi, a szép szavakhoz nagyon is ért, a romantika többi formája meglehetősen távol áll a lelkétől.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai napja igen mozgalmasnak és eseménydúsnak ígérkezik, kedves Ikrek, csak gyõzze erõvel! Ha a legtöbbet akarja kihozni most magából, fontos, hogy minél egyenletesebben ossza most el energiáit, hogy biztosan jusson estére is azokból, mert meglehet furcsamód, hogy akkor lesz rá a legnagyobb szükség, hogy toppon legyen!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Vízöntő

A Vízöntő sem az a csillagjegy, aki folyton a nagy szerelemről ábrándozik. Sokkal fontosabbnak tartja a munkáját, meg azt, hogy elmerüljön a gondolataiban, mint hogy rózsaszín ködben tévelyegjen. A szerelem nála inkább az intellektust jelenti, mintsem a nagy érzelmeket. Vicces, vidám és szórakoztató csillagjegy, aki képes elpoénkodni a legromantikusabbnak ígérkező pillanatokat is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-06)

A mai nap, szakmai, vagy más egyéb területen szerzett tudásának bõvítésére, vagy éppen, gyakorlati alkalmazására igencsak alkalmasnak ígérkezik, rendkívüli produktivitást jósolva ezen a téren, így érdemes mindent bevetnie azért, hogy kellõképpen ki is használja elméje kiemelkedõ fogékonyságát, aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Kemény dolgokat tudhatsz meg magadról: Erről árulkodik születési hónapod

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: