Mindig az történik, amit ők akarnak.

Elég kellemetlen érzés mások manipulációjának áldozatul esni, főleg azért, mert mire észrevesszük, már régen a “bábjaik” vagyunk. Azok, akik manipulációt alkalmaznak nem mindig tudatosan teszik, de akárhogy is, megtörténik.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-07-20

Ha te is egyike vagy azoknak, akik hajlamosak manipulációra, még nem kell elásnod magad, hiszen jó ügy érdekében is használhatod a képességedet, mint például egy konfliktus helyes irányba terelésére.

Lássuk, a 4 csillagjegyet.

Ikrek

Kétségtelenül te vagy az egyik legbarátságosabb jegy a zodiákusok között, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudod ügyes trükkökkel rávenni a többieket, hogy azt tegyék, amit akarsz. A karizmád és a bájod nagy segítségedre van és mivel minden helyzethez ügyesen tudsz alkalmazkodni, sokak bizalmát elnyered. Minél barátságosabbnak és megbízhatóbbnak mutatkozol, annál nagyobb befolyásod van másokra.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Elõfordulhat, hogy ma egy meglehetõsen kellemetlen alakkal találkozik, esetleg egy régi, bajkeverõ ismerõse bukkan fel újra a színen, s keresi társaságát. Bármelyik eshetõségrõl is legyen szó, ragaszkodjon a személyes teréhez, s finoman, minél elõbb szabaduljon meg a problémás valakitõl. Ne hagyja, hogy megzavarják hosszútávon a nyugalmát! Semmi szükség az ilyesmire.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Te más vagy, mint a többi jegy ebből a szempontból, hiszen dühössé válsz, ha azt állítják rólad, hogy manipulatív vagy. Nem akarod beismerni és éppen ezért, szinte tudatában sem vagy, amikor csinálod. Aztán jön a bűntudat és megpróbálod megmagyarázni, hogy mindent csak a mások érdekében tettél.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Amennyiben valami miatt lelkiismeret-furdalás gyötörné, úgy a mai nap tökéletes lehet arra, hogy végre enyhítsen rajta, s elszámoljon önmagával. Mindenki követ el hibákat, sokan nem is keveset egy életen át, ugyanakkor, nem mindenki képes ezt belátni, s egytõl-egyig, jóvá is tenni mindent. Ön ne tartozzon ezek közé az emberek közé!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: