Míg sokan a szakításra végérvényes ítéletként tekintenek, másoknak nehezükre esik elengedni a párjukat, akivel korábban életük minden titkát megosztották. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé. Sőt, újra és újra kibékülnek, újra- és újrakezdik a talán nem is igazán működő párkapcsolatot. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Ráknak mindig is jobban megy a párkapcsolat fenntartása, mint az azt megelőző vadászat. Ráadásul ő az, aki talán valamennyi csillagjegy közül a leginkább nosztalgiázó típus, így nála egy idő után minden emlék csodálatosan megszépül. Ő pontosan ezért is ad második, aztán harmadik, negyedik… esélyt az exének. Nála nem számít, milyen csúnya volt az elválás.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Itt lehet az ideje, kedves Rák, hogy végre kihajítson néhány hasznavehetetlen vackot, vagy éppen kitakarítsa otthona olyan zegzugait, amelyekre már régóta ráférne a karbantartás. Vonatkozhat ez ma lelkére is, ahol lehet, hogy szintén nem ártana rendet tenni, s kiszelektálnia végre a múlt kellemetlen, esetleg fájó emlékeit. Szóljon ez a mai nap a megújulásról!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-05-17

A Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-29)

Egy új ember léphet be az életébe, kedves Mérleg, aki vagy munkájában lesz közel önhöz, esetleg vagy otthonában, albérlõként, mindenesetre meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy bizonyos fokon, de egy ideig többet lesz együtt ezzel a személlyel, mint amennyit olykor szeretne. Egyetlen elõnye a dolognak az lehet, hogy úgy tûnik, ön dönthet, hogy ki is lesz az illetõ.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: