A Szűz

A Szűz a praktikum és a megszokás embere, akinél az is könnyen megeshet, hogy igazán csak egyszer szeret az életében. Ahhoz a társhoz, akihez valóban közel kerül lelkileg és érzelmileg, teljes szívével kötelezi el magát, ezért pontosan a szíve fogja újra és újra visszahúzni hozzá, még akkor is, ha netán hosszabb szünetet tartott a korábbi párkapcsolatával.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Halak

A Halak csak nagyon kevés esetben tekinti örökre eldöntöttnek a szakítást. Ő a rózsaszín szemüvegen át nem igazán látja a régi sérelmeket, számára azok olyanok, mintha meg sem történtek volna. Könnyű dolguk van az exeinek, ha később mégis úgy döntenének, vissza szeretnék kapni egykori Halak-szerelmüket.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: