Míg sokan a szakításra végérvényes ítéletként tekintenek, másoknak nehezükre esik elengedni a párjukat, akivel korábban életük minden titkát megosztották. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen fogadják el, hogy véget ért a nagy szerelem, ezért gyakran visszakacsintanak az exük felé. Sőt, újra és újra kibékülnek, újra- és újrakezdik a talán nem is igazán működő párkapcsolatot. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

A Rák

A Ráknak mindig is jobban megy a párkapcsolat fenntartása, mint az azt megelőző vadászat. Ráadásul ő az, aki talán valamennyi csillagjegy közül a leginkább nosztalgiázó típus, így nála egy idő után minden emlék csodálatosan megszépül. Ő pontosan ezért is ad második, aztán harmadik, negyedik… esélyt az exének. Nála nem számít, milyen csúnya volt az elválás.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ők a legkritikusabb csillagjegyek, sosem néznek tükörbe

A Mérleg

A Mérleg számára a világ egyensúlya borul fel, amikor véget ér egy szerelem. Neki ugyanis nem létezik fontosabb, mint az egyensúly, folyamatosan és mindenben erre törekszik. Pontosan emiatt hajlamos a végsőkig, de talán még azon túl is elmenni, hogy megmentse a párkapcsolatát. Ő valóban mindent megtesz, hogy az elveszett szerelmet ismét lángra lobbantsa.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: