Azt mondják, csak egyvalami állandó az életben, ez pedig a változás. Ezek a csillagjegyek ugyanakkor valósággal irtóznak a változástól, számukra ez mindennél félelmetesebb. Vajon te is köztük vagy? Kiderül a horoszkópból.

Az élet folyamatosan változik… Vannak, akik szeretnék, hogy bizonyos dolgok változatlanok maradjanak egész életükben. Ám ha egyvalamiben biztosak lehetünk, az a változás. Fejlődés, átalakulás, minden erről szól körülöttünk, a biztosnak tűnt dolgok is könnyen bizonytalanná válnak, ilyenkor pedig gyökerestől felfordul a csillagjegyek élete újra és újra, amit leállítani sem lehet.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-05 - Ma egy igen jó ötlete támadhat egy szerelmi dilemma megoldására....

A változással egy valamit kezdhetnek: elfogadják, továbblépnek, ami persze korántsem egyszerű. Ezeknek a csillagjegyeknek az átlagosnál is nagyobb szenvedéssel járnak a változások… Lássuk, mit mutat erről a horoszkópjuk.

1. A Bika

A Bika határozott és kiegyensúlyozott csillagjegy, ám az egyik fő hiányossága, hogy nem viseli jól a változásokat. Lényeges számára a stabil környezet, az események kiszámíthatósága, hiszen csak így képes jól teljesíteni. Amennyiben bármilyen repedés történik szilárdnak vélt világában, az önbizalma apró darabkákra esik szét.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. A Rák

A Rák érzelmei, akár egy kitörés előtt álló vulkán, bármikor kitörhetnek, ő a legkisebb változást, a választási kényszert sem képes kezelni. Ha csak apró fordulat következik is az életében, összezavarodik. Tehetetlennek érzi magát, s a válasza is ezt tükrözi: elragadják az érzelmei, hevesen reagál mindenre, teljesen elveszíti az önuralmát.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Az Oroszlán

Az Oroszlán a megszokások rabja. Ez meglepőnek tűnhet, hiszen az esetek többségében ő áll a vezető pozícióban. Hasonlóan a Bikához, a komfortérzetén alapszik az önbizalma, így a legkisebb változás is heves ellenkezést vált ki belőle. Új kapcsolatok kialakítása komoly próbatétel lehet számára, szinte retteg az ismeretlen helyzetektől is.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-03-14

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: