Skorpió

A Skorpiók a zodiákus egyik legspirituálisabb jegye vagyis tutira gyakorolja valamilyen formában. Nem lehet kétség afelől, hogy minden álmát komolyan veszi és nagyon is odafigyel a jósálmokra, amiket egész biztosan látni szokott. Mélyen hisz az álomvilágba és jó érzéke is van ahhoz, hogy megfejtse és elemezze őket, de egyáltalán nem lesz a rabjuk, hála a józanságának. Sőt, nagyon jól tudja, mikor van jósálma – pláne, ha ő maga igyekszik előidézni! – és mikor csak a tudat alattija üzenetét fogadja.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap, már igen korán a kikapcsolódásról, a barátokról és a szórakozásról szólhat, aminek már éppen ideje is lehet, hiszen jellemzõ, hogy sokat és keményen hajt. Ne aprózza hát el a pihenést sem, kedves Skorpió, s, ha még szükséges is elõtte lefutnia néhány kört a kötelezõkkel, akkor is mielõbb huppanjon le kényelmesen, dõljön hátra, s fuss át fejben, mi-mindent szeretne csinálni, majd pontról-pontra, váltsa is valóra terveit!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas

A Nyilas egy kíváncsi és érdeklődő jegy. Lehet, hogy nincs nyakig elmerülve a spiritualitásban, de sok területe érdekli és valamelyiket már ki is próbálta. Az álmaira ösztönösen odafigyel, érzi, hogy melyiknek lehet komolyabb jelentősége. Jó eséllyel egyszer-kétszer már biztos belenézett a jövőbe, de neki valahol ez nagy felelősség, ezért beéri azzal, ha néha kap egy-két üzenetet vagy rádöbben valamire a tudat alattija segítségével. Spirituálisan kifejezetten érzékeny, de csapongó természet, nem tud huzamosabb ideig egy dologra figyelni, illetve egy valaminek szentelni magát, mert úgy hamar elunja magát.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap szóljon az izgalmakról, a kalandról, kedves Nyilas, legyen bármi is a programja! A tevékeny ember legnagyobb ellensége az unalom, mely fásultsághoz vezet, így, ha az ilyesminek akár csak a szele is megcsapná, azonnal tegyen is ellene, hogy megõrizze lendületességét és jókedvét! Az este folyamán, hívja el kiruccanni a barátait egy kicsit!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: