Vízöntő

Eléggé zárkózott, már ami az érzelmi életét illeti. Nem szívesen mutatja ki másoknak az érzéseit. Nehezen bízik meg az emberekben, ezért inkább nem adja ki a mélyebb érzéseit. Ha közelebb akarsz kerülni hozzá, akkor először igyekezz megteremteni egy kellemes légkört.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

Ma, meglehetõsen szokatlan irányból köszönthetnek be változások, új lehetõségek életébe. Ön szerencsére ezeket hamar képes lesz felismeri, azonban némi aggodalmaskodó hozzáállása kissé visszatarthatja az azonnali reagálástól, amelynek következtében elhappolhatják ön elõl a dolgokat. Ezen hozzáálláson azonban lehet segíteni, egész egyszerûen úgy, hogy ne hagyja magát befolyásolni, inkább csapjon le az adódó lehetõségekre éspedig azonnal, mondhatni ?gondolkodás nélkül?. Higgye el, megéri!

Szűz

Nem rosszindulatú, de, amíg nem tudja, hogy kibe bízhat, eléggé mogorva marad. Állandóan magyarázkodik, fontos számára a visszaigazolás. A kapcsolatban analizál, és stratégiázik, ez pedig nem az őszinteség felé vezet. Arra kell törekedni, hogy teljes bizalmat árassz felé.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-08)

A mai nap voltaképpen a megújulásról, a változásról szól majd. Itt az ideje, hogy kicsit megújítsa külsejét, még, ha azzal elégedett is mostanában, hiszen ezen idõszak kifejezetten az új dolgok felfedezésérõl szól majd, legyen szó bármirõl. Remek alkalom a mai nap arra továbbá, hogy megkísérelje elhagyni azon dolgait, amikrõl érzi, hogy csak hátráltatják, s átcsoportosítva energiát, fejlessze azon területeket, melyekben sikeres. Ha eme dolgokra koncentrál, sokat haladhat elõre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: