7. Mérleg

Lehet, hogy szép vagy, ám a férfiakat akkor sem a külsőddel fogod meg, hanem azzal, ahogy érzékien formálod a szavakat. Csábító beszédeddel mindenkit az ujjad köré csavarsz. Maradandó nyomot hagysz partnereidben, akik még hosszú évekkel később is élénken emlékeznek rád.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Nagyon sok kitartásra lehet ma szüksége, kedves Mérleg, hogy kellõképpen helyt tudjon majd állni. Amennyiben nem hagyja el magát, akkor méltán kivívhatja környezete elismerését, ami igen jól fog esni, így megéri a fáradságot, annál is inkább, mivel meglehet, éppen most figyel fel majd valaki önre, aki késõbb még sokat tehet elõmeneteléért!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

8. Skorpió

A Skorpió legfőbb fegyvere a titokzatossága. Nem félsz új dolgokat kipróbálni az életben, és ez az ágyban sincs másképp. A férfiak megőrülnek az olyan nőkért, akik nem riadnak vissza egy kis vadulástól, és te ebben tökéletes partner vagy.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma mindenképpen tegye hasznossá magát ama közösség számára, kedves Skorpió, amelyben tevékenykedik, különösen, ha úgy látja, nem boldogulnak ön nélkül. Este aztán jöhet a jól megérdemelt pihenés, s talán még egy elõre nem várt, szerelmi fordulat is képbe kerülhet!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-01-08

9. Nyilas

Az ágyban nyugodt vagy és elengeded magad, a férfiak pedig imádják az olyan nőket, akik sosem görcsösek szex közben. A Nyilassal nincs unalmas együttlét, mert tele van energiával és nyitott arra, hogy időnként új dolgokkal fűszerezze a pásztorórákat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, igyekezzen minél több idõt a szabadban tölteni, kedves Nyilas, még, ha esetleg az idõjárás nem is egészen a kedvére való, hisz, már egy kis mozgással, sétával, vagy éppen kirándulással is sokat tehet egészségéért! Ügyeljen továbbá az étkezésekre is, nehogy túl sokat, vagy éppen keveset fogyasszon.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Bak

A Bak nő gyakorlatias, nem szereti a játszmákat és az időhúzást, amit természetesen értékelnek a férfiak. Egy kis szerepjáték vagy romantika még belefér, de a hálószobában hamar a lényegre térsz, amit partnereid egyáltalán nem bánnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé szétszórt lehet, kedves Bak, így mindenképpen ügyeljen a szokásosnál jobban értékeire, s arra, hogy induláskor, valóban bezárt mindent. Mindemellett, amennyiben érdemben tájékozódik valamirõl, felfedezhet egy olyan új lehetõséget, ami még nagy szerepet játszhat a további gyarapodásában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. Vízöntő

Kíváncsi vagy, az igazságot keresed és mindent megkérdőjelezel, ami miatt a férfiak érdekesnek találnak és meg akarnak fejteni. Egy Vízöntőt nem könnyű ágyba vinni, éppen ezért becsül meg minden szerencsés kiválasztott, akit a kegyeidbe engedsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma vágyhat egy kis kényeztetésre, törõdésre, ugyanakkor, nem biztos, hogy ezt most meg is kapja, kedves Vízöntõ, ám, ez nem azt jelenti, hogy ettõl még le kéne mondania minderrõl, hisz magad uram, ha nincs szolgád, menjen elébe a dolgoknak! Amúgy is, ki tudhatná jobban önnél, mire is van szüksége igazán?

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Halak

Amikor a Halak nő igazán elemében érzi magát, az ágyban nincs határa a kreativitásának. Ha az alkalmat megfelelőnek érzed, szexi sellővé válsz és szinte elvarázsolod a férfiakat. Rugalmas vagy és szeretsz szórakozni, ezért veled minden együttlét csodás élmény.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Amennyiben a mai napot munkával tölti, úgy igencsak meggyûlhet a baja azzal, hogy környezete, szinte folyamatosan, ellentétes, egymásnak ellentmondó információk sokaságával látja el önt, így szinte képtelenség döntést hozni, vagy érdemi elõrelépést tenni. Hagyja el egy kicsit a hajót, kedves Halak, és inkább ne is törõdjön ma semmi fontossal, meglehet, ez a legjobb, amit ilyen körülmények között tehet!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Karmahoroszkóp május 22. péntek – Fontos üzenetünk van minden csillagjegynek!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: