1. Kos

Borzasztó független vagy, amit a férfiak szexinek találnak, hiszen egy önálló, erős nő mindig vonzó a szemükben. A hálószobába is magaddal viszed ezt a tulajdonságod, hiszen nem félsz magadhoz ragadni a kezdeményezést és megmondani, mit és hogyan szeretnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Meglehet, kedves Kos, hogy ma egy kisebb konfliktusba keveredik, ami ugyanakkor mégis mély nyomot hagyhat önben. Akárhogy is, igyekezzen ne belelovallni magát abba, hogy ön a hibás, mert a vásár mindig kettõn áll! Ha pedig ez sehogy sem akarna sikerülni, beszélje meg a dolgot egy bizalmasával, aki feltehetõleg meg fogja majd erõsíteni abban, hogy nincs alapja lelkiismeret-furdalásának.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Bika

Bárhova mész, önbizalmad és könnyed, mégis erős egyéniséged egyből a középpontba helyez. Nem meglepő, hogy a férfiak odavannak érted és nem tudnak ellenállni az érzéki végzet asszonyának. Egy Bika nő mindent meg tud adni partnerének az ágyban, amire csak vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Akármilyen nagyszabású dologba s fogjon ma, kedves Bika, elõtte mindenképpen kérje ki a környezetében élõk véleményét, akik most sok szempontból lehetnek segítségére: egyrészt, megismerheti terveit mások szemszögébõl is, másrészt felvetõdhet néhány jó ötletük, mellyel nagyot lendíthetnek az elsõ lépések megtételén!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ezt a csillagjegyet idegesíted a legjobban

3. Ikrek

Az Ikrek imádja hozni a nehezen megközelíthető nő szerepét, a férfiak pedig szeretnek megküzdeni a kegyeiért. Ez a kis játszadozás szinte előjáték számodra, mely forró együttlétekhez vezet. Sosem kéred a figyelmet, mégis mindig megkapod, mert tudod, hogy megérdemled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma igen sok dolga lehet, kedves Ikrek, ami miatt érdemes lenne egy tervet készítenie, hogyan is lenne a legpraktikusabb haladnia. Kalkulálja mindenképpen bele a számításiba azt is, hogy elég ideje legyen majd a családjára, szeretteire, akik közül ma többeknek is szüksége lehet önre!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Rák

Szabad szellemű vagy és gondtalan, ugyanakkor kiszámíthatatlan is, ami vonzza a férfiakat. A partnered sosem tudja, hogyan fogsz viselkedni a következő pillanatban, és ez a tulajdonságod ellenállhatatlanná tesz az ágyban – hiszen ott ki ne szeretné az izgalmat?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma kissé túlvállalhatja magát, de az is meglehet, hogy környezete, fõnökei helyeznek önre túl sok terhet, melyekkel, érthetõ módon, nehezen, vagy netán, egyáltalán nem boldogul. Ne áldozza fel magát mások irreális elvárásainak oltárán, kedves Rák, hanem álljon ki magáért és parancsoljon megálljt a kéréseknek, különben, csak egyre nõni fognak a terhek a jövõben is!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5. Oroszlán

Az Oroszlán nő az érzelemmel teli szexet és kapcsolatokat kedveli. Csak a jelentőségteljes partnerekkel foglalkozol, a komolytalan férfiak nem érdekelnek. Nem vetsz meg egy kis drámát sem, és a békülős sz.x az, ami téged igazán lázba hoz.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

Ma számíthat némi anyagi többletre, esetleg egy igen jó eredményekkel kecsegtetõ lehetõségre, ami nagyon elvonhatja figyelmét attól, amit éppen csinál. Legyen kicsit türelemmel, kedves Oroszlán, hamarosan belevetheti majd magát az új tervekbe és álmokba, csak most tartson ki még egy kicsit!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6. Szűz

A visszafogott, szűzies személyiség csak látszat. Ha valakit közel engedsz magadhoz, szabadjára engeded a fantáziád és meglepően szexi ötleteid vannak a lepedőakrobatikát illetően. A Szűz sz.xuális képzelőereje nagyon kreatív tud lenni, de csak azzal, akit igazán szeret.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-16)

A mai nap, töltsön minél több idõt önmaga kényeztetésével, kedves Szûz! Amennyiben teheti, pihenjen, már reggel se siesse el az ágyból való kikelést, teret engedve egy kicsit a lustaságnak, ami önnek jár! A délután folyamán adja át magát a testi élvezeteknek, egy masszázs, vagy egy habfürdõzés segíthet még inkább ellazulni, aztán este jöhet egy jó film, vagy egy kis baráti összejövetel. Amennyiben adódik rá alkalmas személy, ne hagyja eseménytelenül eltelni az éjszakát sem, hogy teljes legyen a kép!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2021-04-24

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: