Sz.xistennő vagy, esetleg kisugárzásoddal csavarod az ujjaid köré a férfiakat? Csillagjegyed sok mindent elárul rólad, jó és rossz tulajdonságaidat egyaránt. Nézzük, mit mond az asztrológia arról, hogy mi a legsz.xibb tulajdonságod!

1. Kos

Borzasztó független vagy, amit a férfiak sz.xinek találnak, hiszen egy önálló, erős nő mindig vonzó a szemükben. A hálószobába is magaddal viszed ezt a tulajdonságod, hiszen nem félsz magadhoz ragadni a kezdeményezést és megmondani, mit és hogyan szeretnél.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Általában szeret nagyokat beszélgetni, de ma legszívesebben a telefont sem venné fel. Valahogy úgy érezheti magát kedves Kos, mint akit elhagyott az energiája. Talán segít, ha délután sétál egyet, esetleg megnéz egy vidám filmet, ami egy kicsit feltöltheti vidámsággal és életkedvvel.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Bika

Bárhova mész, önbizalmad és könnyed, mégis erős egyéniséged egyből a középpontba helyez. Nem meglepő, hogy a férfiak odavannak érted és nem tudnak ellenállni az érzéki végzet asszonyának. Egy Bika nő mindent meg tud adni partnerének az ágyban, amire csak vágyik.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Kétségtelen, hogy a mai nap az érzelmekrõl fog szólni, kedves Bika, így, bármirõl is legyen szó, a végére mindig azok lesznek dominálóak. Tökéletes alkalom ez arra, hogy minél több idõt töltsön szeretteivel, barátaival, szerelmével, akikkel most sokat mélyíthetnek kapcsolatukon, sõt, az is megeshet, hogy egy egészen új szintre lesznek képesek emelni azt!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3. Ikrek

Az Ikrek imádja hozni a nehezen megközelíthető nő szerepét, a férfiak pedig szeretnek megküzdeni a kegyeiért. Ez a kis játszadozás szinte előjáték számodra, mely forró együttlétekhez vezet. Sosem kéred a figyelmet, mégis mindig megkapod, mert tudod, hogy megérdemled.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napon, hajlamos lehet kihúzni magát a kötelezõk alól, vagy legalábbis a munkának a könnyebbik végét megfogni. Ez néha mindenkinél természetes, kedves Ikrek, ugyanakkor azért igyekezzen ne túlzásba vinni az efféle lazaságot, még, ha csábítóak is a körülmények, mert vannak, akik számítanak önre, s megérdemlik, hogy értük mégiscsak oda tegye magát!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4. Rák

Szabad szellemű vagy és gondtalan, ugyanakkor kiszámíthatatlan is, ami vonzza a férfiakat. A partnered sosem tudja, hogyan fogsz viselkedni a következő pillanatban, és ez a tulajdonságod ellenállhatatlanná tesz az ágyban – hiszen ott ki ne szeretné az izgalmat?

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai napot érdemes önmaga fejlesztésére, képességei kibontakoztatására, vagy éppen, kreativitása megélésére fordítania, amennyire csak teheti, kedves Rák, annál is inkább, mert hosszútávon is hasznát veheti majd annak, ha most így cselekszik!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: