9. Nyilas

Az ágyban nyugodt vagy és elengeded magad, a férfiak pedig imádják az olyan nőket, akik sosem görcsösek sz.x közben. A Nyilassal nincs unalmas együttlét, mert tele van energiával és nyitott arra, hogy időnként új dolgokkal fűszerezze a pásztorórákat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap kiváló lehet az informálódásra, tudásának gyarapítására, vagy éppen, bizonyos dolgok elsajátítására, így érdemes ez irányba orientálódnia, kedves Nyilas, különösen, hogy a ma elsajátítottak hamarosan akár jelentõs szerephez is juthatnak szakmai elõmenetelében, életében! Kösse össze a kellemest a hasznossal!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Bak

A Bak nő gyakorlatias, nem szereti a játszmákat és az időhúzást, amit természetesen értékelnek a férfiak. Egy kis szerepjáték vagy romantika még belefér, de a hálószobában hamar a lényegre térsz, amit partnereid egyáltalán nem bánnak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Meglehet, hogy ma nagyon kevés ideje jut társasági életet élni, jórészt bokros elfoglaltságai miatt. Mindeközben, arra az egyre ügyeljen, kedves Bak, hogy ne ígérjen olyat, amit késõbb, akár önhibáján kívül is, de nem tud majd teljesíteni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp - Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között...

11. Vízöntő

Kíváncsi vagy, az igazságot keresed és mindent megkérdőjelezel, ami miatt a férfiak érdekesnek találnak és meg akarnak fejteni. Egy Vízöntőt nem könnyű ágyba vinni, éppen ezért becsül meg minden szerencsés kiválasztott, akit a kegyeidbe engedsz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

A mai nap, kissé nehezen tudhat objektív maradni, kedves Vízöntõ, különösen, ha egy olyan szituációba keveredik, melyben érzelmileg maga is érintett. Ha néha le is tér ez által a helyes útról, arra azért mindenképpen törekedjen, hogy semmiképpen se essen túlzásokba.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

12. Halak

Amikor a Halak nő igazán elemében érzi magát, az ágyban nincs határa a kreativitásának. Ha az alkalmat megfelelőnek érzed, sz.xi sellővé válsz és szinte elvarázsolod a férfiakat. Rugalmas vagy és szeretsz szórakozni, ezért veled minden együttlét csodás élmény.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-19)

Ma hamar és nagy sikereket érhet el, kedves Halak, ami, míg egyesek csodálatát, addig mások irigységét válthatja ki, s meglehet, nehéz lesz most szûrni a kettõ közötti különbséget, ha valaki közeledni próbál önhöz. Éppen ezért, ne hozzon elhamarkodott ítéletet senki felett, de ne is csapjon senkinek azonnal a markába, inkább türelmesen várja ki, amíg kibújik a szög a zsákból!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: