3. A Skorpió

A legizgalmasabb beszélgetéseket kétségtelenül vele folytathatod, hiszen mindenről lehet vele beszélgetni. A tabu téma ismeretlen fogalom nála. Éppen ezért, ha vele vagy, jó hatással lesz rád ezen a téren, vele mindenről kertelés nélkül beszélgethetsz. Segít átlépni a határaidat, s olyan élményekkel gazdagodsz mellette, amit nélküle talán sosem léptél volna meg. Ő soha nem hazudik neked, sőt inkább kíméletlenül őszinte lesz hozzád. Ha fontos vagy neki...

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Skorpió, ma megismerkedhet valakivel, aki igen ösztönzõen hat önre. Tanácsaival és jó meglátásaival arra sarkallhatja, hogy fektessen energiákat céljaiba és soha ne adja fel azok elérését, még akkor se, ha olykor bizony nagyon nehéznek tûnik a hozzájuk vezetõ út.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Az Oroszlán

Ahol parti és kaland van, ott megjelenik. Imádja a figyelmet, a társaságot, s ha együtt lehet a barátaival, számára az a legjobb időtöltés. Nem tapadós típus, nem kell naponta kapcsolatban lennie veled, hogy tudja, rád mindig számíthat. Ráadásul erre nincs is ideje, hiszen céltudatos, s ennek megfelelően mindig elfoglalt.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Oroszlán, ma szakértelmével a középpontba kerülhet, ami igencsak jót tehet önbecsülésének. Higgye el végre, hogy vannak dolgok, amiket igenis jól csinál és sokszor büszke lehet teljesítményére. Élvezze, hogy ma ennyien felnéznek tudására, és ezt ne felejtse el azokon a napokon se, amikor úgy érzi, semmi nem jön össze.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szerdai Horoszkóp 2021-08-04

1. A Mérleg

A Mérleg számít a legjobb barátnak a csillagjegyek között. Nem véletlenül, hiszen ő az egyik legkedvesebb és leginkább szeretni való típus. Mindent megtesz, hogy igazán boldoggá tegye a barátait, s nem vár érte semmit cserébe. Nagyon sokan veszik körbe, imádja a társasági nyüzsgést. Fontos neki a harmónia, a béke, nagyon diplomatikus alkat, haragja sem tart sokáig, s gyorsan megbocsát. Senkinek sem tud nemet mondani, ezért sokan kihasználják a jóhiszeműségét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Ma egy kissé nehezen érthet szót másokkal környezetében, kedves Mérleg. No ez nem azért van, mert ma mindenki idegen nyelven beszélne önnel, csak egyszerûen kevesebb türelme van az emberekhez és munkájában is meglehetõsen leterhelt. Próbáljon meg türelmesebb lenni az önt körülvevõkkel, vagy ha ez nem megy, mondja el nekik, hogy ma ingerült, ezért legyenek kicsit egyértelmûbbek ma.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: