Rák

A Rákok igazi lovagok tudnak lenni: szerelmes hódítók, akik szavakkal, érzelmekkel és tettekkel egyaránt szeretik lenyűgözni társaikat. Remekül rá tudnak hangolódni az aktuális partnerükre és nagyon jól ráéreznek az igényeikre.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Kedves Rák, ma valószínûleg legszívesebben elmenekülne a valóság elöl. Néhány pillanatig azt hiheti, hogy ez sikerült, de elõbb utóbb szembe fog jönni a felismerés, hogy nem. Nézzen szembe azoktól a dolgoktól, amiktõl fél, vagy amiket hiányol életébõl és teremtsen olyan körülményeket, ahol jobban érvényesülhetnek vágyai.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Mindig tudják, mikor mit kell mondaniuk, vagy éppen tenniük ahhoz, hogy a női partnerek boldognak és kiegyensúlyozottnak érezzék magukat.

Ez a 3 csillagjegy a legoptimistább! Bármi is kerül útjukba, megoldanak mindent

Nagyon büszkék tudnak lenni, ha végül sikerült meghódítaniuk a nagy Őt, akivel örömmel dicsekednek.

Akár úgy, hogy néhány érintéssel mindenki számára egyértelművé teszik: ők bizony összetartoznak.

Mérleg

A Mérlegek mindig a harmóniára, az összhangra törekszenek, ezért ők is jól ráéreznek a partner igényeire. Nem félnek kimutatni a szeretetüket, legyen szó szavakról, tettekről, vagy akár érintésekről.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-01)

Mostanában megkapja azt a megbecsülést és elismerést, amiért annyit dolgozott, azonban, hogy elérje céljait, fontos, hogy jól megtervezze a következõ idõszak teendõit. Ma, kedves Mérleg ideálisak lehetnek a körülmények arra, hogy pontról pontra kidolgozza, átgondolja, merre is fog vinni az útja az elkövetkezendõ hetekben.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Általában diszkrétek, ezért nem kedvelik a hivalkodó magatartást, például nem szívesen feledkeznek bele egy csókba nyilvános helyen.

Ugyanakkor a romantikáért odáig vannak, és ennek szerves részét képezi életükben a testi érintés.

Ösztönösen keresik a szeretetet, a boldogságot és az ezzel járó örömöket, miközben nagyon önzetlenül tesznek eleget a partner igényeinek.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: