Halak

A Halak ábrándos művészlelkek, akik sokkal inkább jeleskednek az érzelmi világban, mint a realitás talaján. Az ajándékozást nagyra becsülik, és ők szívüket-lelküket beleteszik a meglepetésekbe, ugyanis jellemző módon saját készítésű ajándékokkal rukkolnak elő. Ez nagyon jól esik neked, ha az ajándékozás a szeretetnyelved, ugyanis ebben az esetben nem a tárgyak anyagi értéke számít, hanem a figyelmesség, a törődés – ezt egy saját készítésű, személyre szabott meglepetésnél semmi sem tudja jobban kifejezni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Kétségtelen, hogy ön a regenerálódás nagymestere, kedves Halak, s tény, hogy ma bizony, nagy eséllyel, szükség is lesz eme kivételes tulajdonságára ahhoz, hogy megõrizze lelki egyensúlyát! Bármi is történjék, rázza meg magát, felejtse el a rosszat, s lépjen tovább. Megéri!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

A Vízöntők nagyon sokoldalúan ki tudják fejezni érzéseiket és gondolataikat, ezért remekül ráéreznek, ha neked éppen az ajándékozás a szeretetnyelved. Meglehetősen önzetlenek a jegy szülöttei és nagy vágyuk, hogy valamit letegyenek az asztalra, segítéségére legyenek az embereknek. Mindez kisebb léptékben ugyan, de a párkapcsolataikban is megmutatkozik: szeretnek a szerelmük kedvére tenni. Ezt általában odaadó figyelemmel érik el, de ha igazán szerelmesek, akkor valóban nagyvonalúvá válnak és elhalmozzák a másikat kisebb-nagyobb ajándékokkal.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Akármennyire is nyilvánvaló, ma mégis igyekezzen mindennek inkább a jó oldalát látni, mintsem a rosszat, kedves Vízöntõ, mert akkor hamar lehangolhatja ez a világ, s egész nap letargikus hangulatba kerülhet. Ha viszont pozitívan áll még ahhoz is, amit más katasztrofálisnak ítél, akkor megláthat valami olyan igazságot is, ami a legtöbb szem elõtt örökre rejtve marad, tovább gyarapítva ezzel bölcsességét!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: