Mérleg

A Mérlegek rendszeresen a harmóniára, az egyensúlyra törekszenek és folyton két véglet között próbálják megtalálni az arany középutat. Nagyon igyekeznek, hogy megfeleljenek a szerelmüknek és minden erejüket bevetik, hogy hosszú távon is tartalmas kapcsolatot ápolhassanak. Ennek érdekében szívesen meglepik a kedvest különféle ajándékokkal, rendszeresen törekszenek arra, hogy valamilyen nem várt meglepetéssel előrukkolhassanak. A fontosabb eseményeknek főleg megadják a módját, és igazán nagyvonalúak tudnak lenni. Sőt, ők azok, akik rendszeresen kilesik, milyen ajándékkal tudják majd a legnagyobb örömet okozni, így a figyelmességük miatt még inkább szeretve érezheted magadat a kapcsolatban.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma hajlamos lehet kicsit begubózni, vagy éppen, hamar felkapni a vizet, s duzzogva elvonulni valahová, ahol úgy tûnhet, jobban érzi magát, ám ma egyik verzió sem szerencsés, kedves Mérleg! Nézzen szembe az aktuális problémákkal, még, ha ehhez most semmi kedve sincs, hisz valószínûleg, mér megint ön az egyetlen, aki képes lehet õket megoldani, ezért is számítanak annyian önre! Vállalja be az oroszlánrészt, s öregbítse hírnevét!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Oroszlán

Az Oroszlán férfiak igazán nagyvonalúak, és szeretik is, ha ezt gondolják róluk. Bár csak úgy nem ajándékoznak meg senkit, aki közel áll a szívükhöz, azt örömmel elhalmozzák figyelemmel, szeretettel és bizony meglepetésekkel is. Ahhoz, hogy ezt a jó szokásukat sokáig megtartsák, az Oroszlánoknak nagyon fontos a visszajelzés – sajnos ez kicsit árnyékolja is az ajándékozás szeretetnyelvét. Azonban az Oroszlánok szívből adnak akkor is, ha ebben megbújik némi önös érdek, és saját egójukat szintén ápolják azzal, hogy bezsebelik a meglepetésért járó hálát és köszönetet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-03)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Oroszlán, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-12-28

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: