Ez az öt csillagjegy mindent jól csinál. Legalábbis ők így gondolják magukról. Úgy vannak vele, velük semmi rossz nem történhet, semmit sem rontanak el, mindenben tökéletesek. Nos, hogy mindez tényleg így van-e, könnyen lehet, párjuknak egészen más a véleménye. Te mit gondolsz?

Az Ikrek optimista

Az Ikrek csillagjegyet ritkán látod szomorúnak. Mindig elfoglalt, mindig szervez és rohan, intézi az ügyeit. Természetesen tökéletesen. Optimista és jókedvő, de azért ahogy másokat, néha őt is eléri a depresszió. Persze ezt a külvilágnak véletlenül sem mutatná, az nem fér az imázsba. Csak akkor tudhatsz róla, ha igazán közel állsz az Ikrek lelkéhez. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Ma álmok és víziók, mint tudattalan képek törhetnek a felszínre önben, s nehéz lehet értelmeznie, mi is történik. Ezek forrása ráadásul nem egyszer régi traumák, vagy rossz élmények lehetnek, melyeket, bár túlélt, mégsem sikerült sokáig teljesen feldolgoznia. Ne keseregjen, inkább ma nézzen szemben a démonjaival, esetleg fóbiáival és tegyen egy nagy lépést azok legyûrésében. Ha most bátran viselkedik, a nap végére igencsak megkönnyebbülhet. Szabaduljon hát meg a nyomasztó gondolatoktól és terhektõl!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 csillagjegy, aki képtelen véget vetni kapcsolatainak: A végtelenségig küzdeni akarnak

A Rák szerint minden a legnagyobb rendben van

Horoszkópja szerint a Rák rendkívül érzelmes jegy. Ha valami zavarja épp, valami nincs rendben vele, könnyen magába zárkózik. Aztán úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben volna, nem kér mások segítségéből, hiszen, mint tudjuk, neki arra nincs szüksége. Ha nem figyelsz rá eléggé, azt sem veszed észre, Rák szeretted mennyire szenved magában.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

A mai nap folyamán valaki, akár tudtán kívül is, igencsak beletaposhat a lelkébe, ami elsõ pillanatban nagyon elszomoríthatja. Ne hagyja azonban, hogy tartósan eluralkodjon önön ez az érzés! Ne feledje, mindig van a dolgoknak a felszín alatt egy mélyebb értelme is, s nagy ostobaság lenne, ha ezt nem ismerné fel eme adott szituációban. Ha sikerül felfednie e karmaikus jellegét a történteknek, akkor már mindjárt másként is fogja értelmezni és látni a dolgot, s rájön, hogy igazából nem is önt, s az ön számára fontos dolgokat kívánták célba venni az elhangzottakkal.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Szűz mindent jobban csinál

A Szűz valójában saját maga legnagyobb ellensége. Meggyőződése, mindenkinél mindent jobban tud. Ő is pontosan úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, belül ugyanakkor sikítani tudna. Segítséget véletlenül sem kérne, hiszen akkor kiderül, ő sem tökéletes. Úgy gondolja, meg tudja oldani a gondjait egyedül is.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-30)

Könnyen lehet, hogy ma intenzíven éreztetheti életére gyakorolt, kedvezõtlen élettani hatásait túlhajszoltsága. Talán itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartson. Ennek jegyében, ha lehetséges, maradjon tovább ágyban, mint szokott és a késõ délutáni, esti órákban, egy kellemes és kikapcsoló, egyszóval élvezetes valaki társaságában tegyen egy nagy sétát kedvenc helyein. Meglátja, ez a kis kiruccanás holnapra egész meg fogja fiatalítani gondolatait, lelkivilágát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: