A Skorpió elrejti a gyengeségeit

A Skorpió már-már betegesen óvatos és körültekintő, szinte senkiben sem bízik meg. Sosem fogja elárulni el a gondjait egészen addig, amíg rá nem tapintasz, és te ki nem mondod azokat. Gyengeségeit ez a csillagjegy mélyen elrejti, így valójában azt sem tudhatod, mennyire szenved magában. Kívülről vidámnak látszik, és úgy tűnik, vele is minden a legnagyobb rendben. Mivel ő is tökéletes, naná, hogy nem fogja elárulni, mi zajlik valójában a lelkében.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

A mai nap, már igen korán a kikapcsolódásról, a barátokról és a szórakozásról szólhat, aminek már éppen ideje is lehet, hiszen jellemzõ, hogy sokat és keményen hajt. Ne aprózza hát el a pihenést sem, kedves Skorpió, s, ha még szükséges is elõtte lefutnia néhány kört a kötelezõkkel, akkor is mielõbb huppanjon le kényelmesen, dõljön hátra, s fuss át fejben, mi-mindent szeretne csinálni, majd pontról-pontra, váltsa is valóra terveit!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Vízöntő nem figyel a jelekre

A Vízöntő igazi pókerarc, még ha fel is idegesítik vagy felbosszantják bizonyos dolgok, úgy tesz, mintha azok nem foglalkoztatnák, azok nem léteznének. Akkor érzi igazán jól magát, ha sem a barátai, sem a családja nem faggatózik, tanácsokkal pedig még csak véletlenül sem próbálják meg ellátni. Sosem vallaná be, neki is mennyire szüksége lenne a figyelemre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-21)

Ma valaki, talán egy rokona, tanácsért fordulhat önhöz, de az is lehet, hogy ön látja meg, hogy szüksége lehet ilyesmire. Tegyen meg mindent, hogy egy jó térképet tudjon adni a kezébe, ha már nem mehet helyette végig az úton! Óriásit segíthet vele!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Univerzum legfontosabb törvénye: a Harmónia törvénye – miről szól, és hogyan működik?

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: