Mérleg

A Mérleg nő mentálisan erős, és a viselkedésében is megmutatkozik a felsőbbrendűsége. A fizikuma törékenynek mondható, mert a Mérleg nő tud kedves, gyöngéd, érzelmes is lenni. Amire vágyik, azt rendszerint meg tudja valósítani, mivel eltökélt, tele van önbizalommal, ezért gyakran sikerrel jár. Bátor nő, remek diplomata, és jó barátnő.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

A mai nap igen kiegyensúlyozottan telhet, kedves Mérleg, amikor is, lesz elég ideje azzal foglalkozni, amivel csak szeretne, ugyanakkor, kissé elkényelmesedve, hajlamosabb lehet szüntet is tartani, így nem biztos, hogy a mai lesz élete legtermékenyebb napja! Ne legyen lelkiismeret-furdalása emiatt, hisz ez másokkal is gyakran megesik!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A Skorpió nő rendkívül vonzó, szexi, magabiztos, és könnyen tud szakmai kapcsolatokat kiépíteni. A karrierjében a sikert munkabírásának köszönheti. Bírja a terhelést, szeret dolgozni, főleg azért, hogy megvalósítsa célját. Ha nem nagyvállalatoknál van igazgatói pozícióban, akkor saját vállalkozását vezeti.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Már a nap kezdeti szakaszában felmerülhet, hogy teljesen átszervezze a dolgait, az újonnan tudomására jutott tényekhez igazítva, ami igencsak jó ötlet lehet, kedves Skorpió, s igen hatékonnyá teheti! A rugalmasság most fél siker!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-07 - Ma olyannyira elfoglalt lehet, hogy azt sem tudja...

Bak

A Bak nő nagyon határozott, komoly, makacs, és ambíciós. Egyesek szerint megszállott, és olykor nem képes elfogadni mások véleményét, ötleteit, csak az ő gondolatai érvényesülhetnek. Azonban ha tudunk a nyelvén beszélni, akkor egy remek ember, és nagyon jó barátnő is lehet. Olykor egoista, arrogáns, de legtöbbször meg van rá az oka. A Bak nő ugyanakkor tisztességes és bátor, de nem tűri a hazugságot, és azt sem, ha valaki munkakerülő.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-02)

Ma, bizonyos elõre nem várt akadályok miatt, meglehetõs csúszásba kerülhet, ráadásul, nem is biztos, hogy sikerül egyáltalán befejeznie a nap végre, amit elkezdett. Ha így adódna, ne erõltesse a dolgot, kedves Bak, lesz nap holnap is, aki pedig nem érti ezt meg, az idegeskedjen rajta, ha akar...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

 

Ezt soha ne mondd a párodnak a csillagjegye alapján. Nagyon kiakad, ha meghallja ezt

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: