A megbocsátás művészetét van, aki könnyebben gyakorolja, míg mások évekig is képesek őrizgetni sérelmeiket, fájdalmaikat. Minden csillagjegy életében akadhatnak olyan események, amelyek megbocsáthatatlanok számára, legyen bármilyen toleráns is. A horoszkópból megtudhatod, mi az, amit utoljára vagy talán soha sem bocsátanak meg a csillagjegyek.

Kos: az árulás

A Kosnak alapvetően nincs gondja a megbocsátással, ám amikor valaki elárulja – például olyasmiért aratja le a babérokat, ami valójában nagyon is neki köszönhető –, azon nem fogja magát túltenni.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

A mai nap igen furcsa lehet, kedves Kos. Valahogy mindenki egy kicsit másnak tûnik, mint amilyennek megszokta eddig. Mintha mindenki máshogy viselkedne ma.Ez az érdekes érzés abból adódhat, hogy valami gyökeresen megváltozott gondolkodásában és most látja csak igazán azt, hogy milyen valójában környezete.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-04-14

Bika: a lopás

Bármit is loptak vagy vettek el tőle – legyen az bármilyen tárgy, szuper ötlet, esetleg a szerelme –, a Bika sosem fogja elfelejteni. Főleg azért, mert nagylelkűen magától odaadta volna, ha megkérik rá – legalábbis a tárgyakat. Ő az egyik legmakacsabb típus, nem érdemes a bocsánatára várni. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Bika, ma végre lehet, hogy kipihenheti magát. Egy kisebb baleset következtében elõfordulhat, hogy néhány napig ágyhoz lesz kötve és nyugalomra lesz szüksége, amit kiválóan felhasználhat arra, hogy végre tudjon egy kicsit relaxálni. A lábadozás után azonban olyan kipihent lesz majd, hogy az is elõfordulhat, hogy sokan el sem hiszik, hogy betegeskedett.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek: a félreértések

Az Ikrek nem szeret haragot tartani, egy dologgal azonban őt is könnyen ki lehet borítani: például, amikor egy félreértésből indokolatlanul nagyobb balhé kerekedik. Nem fogja tolerálni, amikor megsértődik rá valaki a nélkül, hogy bármi rosszat tett volna, és még csak nem is hisznek neki.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Mostanában egy kicsit jobban érdeklõdik az önt körülvevõ ingerek, reakciók iránt, amik önre is kihatással vannak. Elgondolkodhat azon, hogy értékrendje valóban helyes-e és valóban jó irányba haladnak-e dolgai. Az összegzés után valószínûleg nyugodtabban és boldogabban fogja venni az elkövetkezendõ idõszakot.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák: a megcsalás

Valójában a csalás minden formája, sőt már a gondolata is kiábrándítja a Rákot, sokkal jobban, mint egy szimpla hazugság. Ha párja hosszú időn keresztül csalta meg a szeretőjével, és az napvilágra került, biztosan nem fogja megbocsátani.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-26)

Kedves Rák, ma a legváratlanabb élethelyzetben siethet segítségére valaki, akitõl igencsak nem várná. Ez valószínûleg azt fogja eredményezni, hogy ezután jobban megbízik az illetõben, mint eddig tenne, de vigyázzon, legyen óvatos, mert gyorsan jött bizalmát hamar kihasználhatja az, aki eléggé szemfüles.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: